Робота "Укрсоцбанку" заблокована

Робота "Укрсоцбанку" заблокована

Через одного з найбільших недобросовісних позичальників блокується робота "Укрсоцбанку", що входить до складу UniCredit Group.

Група компаній ІСА "Прайм Девелопментс" 8 років тому позичила у фінустанови майже 200 мільйонів доларів на зведення офісних і торгових центрів у Києві. Проте жодної копійки не повернула.

"Укрсоцбанк" виграв понад 50 судових справ і домігся визнання за ним права власності на іпотечне майно, в тому числі на будівлі "Горизонт Парк" по вулиці Амосова. Втім боржник, в обхід та без згоди банку продав частину застави на іншу компанію, яка начебто також була інвестором будівництва.

Читайте также: Украинский банк UniCredit может купить российская компания

        Альфа Банк решил объединиться с Укрсоцбанком

Компанія "Проект А" продовжує атаки проти банку, збуджуючи нові судові справи з метою скасування реєстрації власності за банком та з метою відновити вся справу з початку, — вважає директор блоку управління ризиками ПАТ "Укрсоцбанк" Павел Гашковець.

Від банку вимагають повернути 18 мільйонів гривень нібито завданих збитків. Господарський суд Києва одразу заблокував кошти банку, навіть не почавши розгляд справи по суті.

Банк уже звернувся до Генеральної прокуратури та Вищої кваліфікаційної комісії суддів щодо прийняття неправосудного рішення суддею Сергієм Ковтуном.