Росія готує реванш Януковича в Україні

Росія готує реванш Януковича в Україні

Народний депутат від "Самопомочі" Семен Семенченко розмірковуючи про те, кому вигідні Мінські угоди - Україні чи Росії, робить висновок про те, що "старший брат" готує реванш екс-президента Віктора Януковича і його команди.

"Забезпечивши недоторканність головних діячів режиму Януковича (Ахметов, Єфремов, Бойка і т.д.) готує їх прихід до влади."Жителі по новому" повністю співпрацюють з "опозицією" в парламенті і економічній сфері", - пише він у своєму блозі на Цензор.нет.

Семенченко розповідає про те, які чином це може статися і детально описує чинники, які вплинуть на реванш "опозиційних сил". По-перше, країна загрузла в корупції, а це вигідно тільки президенту Росії Володимиру Путіну, головна мета якого послабити Україну.

Другий фактор полягає в тому, що добровільне об'єднання, яке відстоює інтереси територіальної цілісності на сході, ретельно дискредитують і готують для них місця в в'язницях. Волонтери, які були каталізаторами гуманітарної допомоги героям АТО, зараз розкололися і не мають спільного бачення ситуації.

"Нові політичні сили? На них намагаються діяти комплексом чинників. Спроби маргіналізації, дискредитації, спроби запуску маховика політичних репресій", - підсумовує він.

Нагадаємо, що екс-президент втікач Віктор Янукович вже виграв один суд, згідно з рішенням якого Україна виплатить йому юридичні витрати за непослідовну позицію країни.

Джерело