Розмова з Обамою довела Путіна до інсульту

Розмова з Обамою довела Путіна до інсульту

Після розмови з Обамою у Путіна стався «інсульт», оніміла рука, і він впустив пляшку... Судячи з фото схоже на правду. Це фото розмістив на своїй сторінці в соцмережах російський фінансовий аналітик і блогер Слава Робинович і привів до нього коментар.

«Обама на зустрічі з Путіним:

1. Ті банківські рахунки, про які йде мова, розморозити може тільки Мін'юст США. Я коротко подивився матеріали, і не думаю, що вони будуть коли-небудь розморожені. Більш того, йде активне розслідування, яке веде прямо до вас, містер Путін.

2. Якщо до 31 грудня 2015 року не будуть виконані Мінські домовленості і україно-російський кордон не перейде під контроль Києва і Москви відповідно, чекайте нових санкцій, і не тільки від США, але і від ЄС.

3. Ми маємо незаперечні докази присутності російських військ на сході України, і ви повинні вивести ці війська негайно. Ці неспростовні докази будуть використані проти вас, містер Путін, і проти Російської Федерації, в міжнародних судах. Продовження їх злочинної діяльності на території України США розглядають як міжнародний тероризм, а невивід їх звідти негайно тільки посилить це звинувачення.

4. Я ознайомлений з попередньою версією другої доповіді з МН-17, яка буде опублікована через кілька місяців. Ця доповідь може призвести до міжнародних ордерів на арешт не тільки пана Гіркіна, але і вас, містер Путін, а також панів Шойгу, Матвієнко, і далі за списком.

5. Я ще раз повторю: ні США, ні наші союзники по НАТО ніколи не будуть залякані вашим ядерним шантажем, містер Путін. Я вам повторюю ще раз: ви і РФ у вашій особі більше не посмієте шантажувати весь світ своєю ядерною зброєю. Ви мене зрозуміли», - ось так Слава Рабинович озвучив «внутрішній» голос Обами... Розмістивши текст на своїй сторінці в соцмережах. І треба сказати, що цей пост користується великою популярністю, викликавши бурю емоцій з боку мешканців соцмереж, причому негативні відгуки практично відсутні, більшість підтримала блогера і автора згаданих вище рядків.

На фото Путін після розмови з Обамою. «Після такої розмови з Обамою у Путіна стався «інсульт», оніміла рука, і він впустив пляшку... Путін потрапив до пастки, і став Хусейном 2.

Також після цієї «розмови», французи почали нещадно бомбити місцевість, звідки ІДІЛ виступав і брав на себе відповідальність за теракт в Парижі.

Причому в ІДІЛі близько півтори тисячі кадировців, які підпорядковуються Путіну. Також, фінансування ІДІЛа відбувається через Кремль, і у Вашингтоні про це знають», - ці репліки схожі на фейк, бо як видно з цього відео, пляшка валялась на підлозі біля Путіна ще до завершення розмови, але вигляд у Путіна, який сидить у кріслі після розмови – явно не здоровий, і нехай він і не випускав пляшку, але те що розмова для нього була не приємною то, це навряд чи вдасться приховати. А на рахунок ІДІЛ і адировців, то це схоже на правду, але поки не пійманий за руку – злодієм не назвеш.


Крім того, російський блогер прокоментував заяву заступника глави МЗС РФ Михайла Богданова, який заявив на сторінках VESTI.RU: «Росія офіційно не вважає терористичними організаціями «Хезболлу» і «ХАМАС».

«Ну і що? Адже Росія офіційно не вважає ВЧК-ОГПУ-НКВС-МДБ-КДБ терористичними організаціями. Росія офіційно не вважає Володимира Леніна та Йосипа Сталіна екстремістами, терористами і злочинцями. Пам'ятниками Леніну обтикані багато площ багатьох російських міст; знову ставлять пам'ятники Сталіну. Трупи Леніна і Сталіна продовжують смердіти прямо на Червоній площі!

До речі, Ізраїлю буде корисно звернути увагу на цю заяву МЗСу РФ.

Імперія Зла вилізла із своєї могили, вся в павутині і зі специфічним запахом на всю планету. Путін і його ОЗУ працюють ексгуматорами на смітнику історії», - таким був коментар російського блогера Слави Рабиновича.

Без всякого сумніву, Путін потрапив у пастку, яку сам готував, тому і бігає за Обамою, як закоханий і готовий розмовляти з президентом США, де завгодно і коли завгодно, лише б той його почув. Хоча сам вже не хлопчик, і повинен розуміти, що не любить його Обама, і навряд чи полюбить. І це пора б вже зрозуміти. Якщо пофантазувати, то наступного разу Обама погодиться приділити Путлеру півтори хвилини ... - і Путін погодиться! Ну, а як інакше, діватися-то нікуди. Тому що йому потрібна любов Обами - більше в цьому житті, напевно, йому вже нічого не важливо.

Але потрібно також розуміти, що Обама сильна, чесна і впливова людина. І інакше він не зможе. Щоб це зрозуміти, треба знати, хто такий Обама, і навіщо він йшов у Білий дім. Його головною мрією була і залишається – оздоровити американців. Ну, ще в його планах було підчистити огріхи Буша - розібратися Гуантанамой, вивести війська з Афганістану. А тут раптом, звідки не візьмися Пуйло з'явися, і ну давай випендрюватися. Обамі за великим рахунком не з руки втихомирювати неврівноважених маразматиків, але робити нема чого, бо той і зовсім з котушок з'їхав. Європою і не тільки зневажати став, уявив себе чи то Сталіном, чи то Гітлером. Далеко ходити не треба, достатньо почитати путлеровскую пресу вихваляє свого вождя навіть тоді, коли той вступає ..., причому це теж подається як перемога!

Пам'ятаєте ці заклики США, ЄС і Росія повинні об'єднати зусилля в боротьбі з головним винуватцем тероризму в світі - Україною. Необхідно розігнати уряд Хунти і т. д. А раз так -- індульгенція Пуйлу неминуча. Але тут є свого роду заковика. Проблема в тому, що Путлер ще той контрагент. Справа в тому, що він при будь-якій угоді норовить забрати собі і товар, і гроші, і здачу, якщо звичайно така годиться. Після зустрічі з ним, клієнт йде не тільки голий, а як пізніше виявляється, ще й залишився винен йому якісь відсотки від загальної суми угоди. Причому, неважливо хто є клієнтом. І всі це знають. Кому це подобається - той справжній патріот, а кому ні - той закінчений русофоб. Ось такі братці розклади. Але, як відомо, проти лому немає прийому, але завжди в заначці знайдеться аналогічний лом, і не гарантія, що він буде менших розмірів. Ось тоді і стане ясно, у кого нерви сильніше...

uapress.info