Руслана: "Любимый, я буду с тобой всю вечность!"

Руслана: "Любимый, я буду с тобой всю вечность!"

В день 20-й годовщины свадьбы певица Руслана написала трогательное обращение к своему мужу, Александру Ксенофонтову.

28 декабря 1995 года Руслана Лыжичко и Александр Ксенофонтов стали мужем и женой. С тех пор ни один скандал не запятнал их любовную историю, которая и сегодня служит примером для многих украинских пар.

На своей странице в Facebook Руслана написала трогательное признание в любви своему супругу, а также рассказала, что для нее значит любовь:

"Сьогодні рівно 20 років, відколи ми з моїм чоловіком Сашком разом. Ми пройшли через такі випробування, що "вам і не снилось". Ми познайомилися у "мить весни", вирішили назавжди бути разом на “світанку", і, незважаючи на всі мої "дикі танці”, ми сьогодні одне ціле. Не буду писати про сокровенне, бо це лише для мого чоловіка, і ми домовилися, що у свій світ нікого не пустимо. Але… знайте, що неземне кохання існує. Воно більше за просто секс. Більше за "треба триматись його, бо сама не витягну в цьому житті". Воно більше за прагматичність і раціоналізм. Воно більше за тупі ревнощі. Воно більше за все... тому воно і є КОХАННЯМ. Сашунька, коханий, я люблю тебе і нехай всі про це знають. Я буду з тобою всю вічність!"

viva.ua