Рятувальники знайшли тіла всіх загиблих в катастрофі А320

Рятувальники знайшли тіла всіх загиблих в катастрофі А320

Задіяні на місці падіння лайнера авіаперевізника Germanwings рятувальники завершили роботи з пошуку та виявлення тіл і останків жертв авіакатастрофи.

Задіяні на місці падіння лайнера авіаперевізника Germanwings рятувальники завершили роботи з пошуку та виявлення тіл і останків жертв авіакатастрофи.

Про це повідомив представник французької жандармерії, повідомляє ipress.ua

За його словами, на місці трагедії жертв не лишилося. Крім того, з сьогоднішнього дня, 1 квітня, почнеться пошук та збір особистих речей жертв аварії, запевнив представник жандармерії.

Він також додав, що тривають пошуки другого самописця літака, який має додатково пролити світло на причини трагедії.

Зазначимо, що раніше президент Франції Франсуа Олланд заявляв у Берліні, що до кінця тижня слідство може ідентифікувати всі 150 жертв за допомогою ДНК-тесту.

Як повідомляв iPress.ua, 24 березня у французьких Альпах розбився літак Airbus А-320, на якому перебували 146 пасажирів і 4 членів екіпажу.

Основним підозрюваним у справі проходить другий пілот літака Андреас Лубіц, який працював у Germanwings - дочірній компанії Lufthansa - який також загинув під час катастрофи літака. Відомо, що на момент катастрофи він був один у кабіні пілотів, а командир екіпажу Патрік Зонденхаймер намагався сокирою або іншим важким предметом проломити двері до неї.

Прокурор Дюссельдорфа Ральф Херренбрюк повідомляв, що Лубіц лікувався від суїцидальних нахилів перед отриманням льотної ліцензії, а в день аварії перебував на лікарняному.

Видання Bild писало, що він страждав від депресії після того, як його кинула дівчина, за словами якої Лубіц збирався увійти в історію, зробивши ефектний жест. Колишня подруга пілота, яка працює стюардесою, також вказувала на психологічні проблеми у Лубіца.

Слідчі обшукали будинок Любітца, і не знайшли ні прощальної записки, ні будь-яких доказів політичних або релігійних мотивів його дій. Єдине, що вдалося знайти, - це порвана довідка про відпустку по хворобі на дату здійснення рейсу 4U9525.

Прокурор заявив про те, що справа кваліфікована, як "ненавмисне вбивство".

Виконавчий директор авіакомпанії Germanwings Томас Вінкельман повідомив, що на борту літака Airbus А-320, який розбився на півдні Франції, могли перебувати громадяни щонайменше 18 країн.

Серед пасажирів літака були громадяни Німеччини, Іспанії, США, Австралії, Аргентини, Ірану, Венесуели, Колумбії, Мексики, Японії, Казахстану, Ізраїлю, Данії, Нідерландів та Бельгії.

Вчора стало відомо, що німецька авіакомпанія Lufthansa заявила про те, що виплатить €275 млн родичам пасажирів A320, що розбився в Альпах на півдні Франції.

Сьогодні у відкритому доступі з'явилась стенограма  аудіозапису "чорної скриньки" літака А320 компанії Germanwings, який 24 березня розбився у французьких Альпах.