"Торгівля на крові" - Карл Волох

"Торгівля на крові" - Карл Волох

Я вчора не без подиву дізнався, що в країні існує певна комьюніті дегенератів, котрі досі вірять у справедливість донбаської акції Соболева-Семенченка проти «торгівлі на крові». Нагадаю лише, що ця героїчно-патріотична акція (джерела фінансування якої були відверто запоребриковими) призвела до втрати Україною кількох мільярдів щорічних податків (котрі почали наповнювати касу «молодих республік») й суттєвого скорочення нашого промислового виробництва. А прибутки з кишені олігарха Ахметова (попри все - українського!) перемістилися до гаманця повністю підефесбешних Курченка та Медведчука.

Найцікавіше тут, що певні українські підприємства вимушено продовжували (особливо, після перемоги Зеленського) закуповувати донбаський антрацит - лише під виглядом російського.

Те, що ця ганебна афера-диверсія досі не розслідувана, а її виконавці не сидять - ганьба української Служби безпеки. Можливо, якби це сталося, суспільство отримало б хоч мінімальний імунітет від цинічних маніпуляцій під патріотичними прапорами.

«Президент Зеленський вважає, що Росія продовжує воювати лише через впертість свого політичного керівництва та невміння визнавати помилки».

Ви, дорогий наш Володимире Олександровичу, Путіна зі собою, будь ласка, не плутайте. Він продовжує воювати, бо його зомбоване пропагандою агресивне, шовіністичне, імперське населення не пробачить йому військової поразки й відмова від війни коштуватиме йому влади (і життя).

А «впертість і невміння визнавати помилки» - це причина, чому ви не підготувалися до масового вторгнення московитів, оббріхували політичних конкурентів і зовнішніх союзників, котрі про нього неодноразово попереджали, й втратили практично без бою величезні території та десятки тисяч людей.

І які б марафони сьогодні це «політичне керівництво» не організовувало, які б непримиренні й патріотичні лозунги не виголошувало, цей факт уже не змінити