"Щось мені підказує, шо скоро її пристрелять..." - Павло Бондаренко

"Щось мені підказує, шо скоро її пристрелять..." - Павло Бондаренко

Для мене питання Савченко закрито.
Довго гадав: ідіотка чи завербована?
Тепер сумнівів немає.

Гадя Хавченко розповіла, що ОТРИМАЛА ДОЗВІЛ у Москві на поїздку в Донецьк.
Так спалити Путіна...

Про що йдеться. Хавченко чітко показала, що Захарій та його братва - ніхто. Ними керують з Москви. Лише Москва дає дозвіл на відвідування Лугандонії і гарантує безпеку. Без дозщволу Москви ніхто нікуди не іде і не їде.

Відповідно, навіть не сумніваюся, що мужики у плямистих штанях і у масках - НЕ ЛЮДИ ЗАХАРЧЕНКА - це феесбешники.
Відповідно, маємо додатковий аргумент на користь доказів хто там насправді керує, в Лугандонії.

За логікою, Хавченко мала би розповідати, як ціною неймовірних зусиль вона домовилася із Захарієм, поїхала, ризикуючи життям у невідомість (про ризик вона тринділа, а потім все зіпсувала) і кулі свистали у неї над головою.

Тепер уяснимо: Гадя повернулася жива-здорова; її охороняли пацани у масках і плямистих штанях, біля неї крутився натовп російських дурналізтів. І після повернення вона ляпає, що узгоджувала візит з Москвою.

ПА-ЛЄ-ВО.

Відтак: ніяка вона не шпигунка. Вона - феєєрична ідіотка. Рідкісна, мов рожева зебра. Як моя бабця казала: дурна, мов пробка. Язиком мете, що мітлою махає. Ну, бувають такі, кого можна переконати що булки на дереві ростуть.
Якщо навіть суворі мужики з "Айдару", вражені титанічними розумовими здібностями "героїні", дали їй позивний "Пуля"...

Використовувати таких і легко, і важко. Легко, бо вони керовані тими, кому довіряють. Важко, бо не відомо, наскільки довно їх можна контролю.вати і чи не бовкне воно щось ідіотське.

Я би не до Гаді придивився. Я би на Вірочку звернув увагу. От вона - стовідсотково підходить на роль агента. Гадя, очевидно, знаходиться під її цілковитим впливом. Вірочка - це "кнопка", яка керує Гадею, мов Електроніком з того радянського фільму.

Щось мені підказує, шо скоро Гадю пристрелять. Невідомі. І не лише тому, що Кремлю потрібна провокація. Ідіотів ніхто не любить і їх не можна довго контролювати.

А от про долю Вірочки - тут у мене упевненості значно менше...

Тож коли Гадя отримає кулю, або заряд С-4 у свою характерну дупу - знайте: злий Порошенко тут ні до чого. Вона сама на повному галопі несеться до заряду ТНТ...

Павло Бондаренко