Сербський футбольний чемпіонат закінчився бійкою і 35 пораненими поліцейськими

Сербський футбольний чемпіонат закінчився бійкою і 35 пораненими поліцейськими

Матч 24-го туру чемпіонату Сербії з футболу між белградським "Црвеной звездой" і "Партизаном" проходив під сутички між фанатами двох клубів, в яких травми отримали 35 співробітників поліції

Про це повідомляє місцевий ресурс Kurir, передає Еспресо.TV.

Матч завершився з рахунком 0: 0.

Як повідомляє агентство Reuters, початок матчу було відкладено на 45 хвилин, після того як фанати "Црвени Звезди", що розташовувалися на північній трибуні, закидали поліцейських вирваними кріслами і фаєрами.

В ході зіткнень один з поліцейських отримав опік обличчя, двоє отримали ножові поранення рук, а всього постраждали 35 співробітників правоохоронних органів.

Після початку матчу фанати обох клубів продовжували використовувати фаєри і феєрверки. Крім того, на бігову доріжку стадіону з трибун було кинуто кілька шумових гранат.

По ходу другого тайму арбітр Мілорад Мажич був змушений зупинити гру, щоб дати розсіятися диму від фаєрів, запалених фанатами "Партизана".

Матч першого кола між цими командами також був затьмарений кількома сутичками фанатів і неодноразово переривався через використання піротехніки. "Партизан" за шість турів до кінця чемпіонату очолює турнірну таблицю з 57 очками. "Црвена Звезда" розташовується на другій сходинці, відстаючи на п'ять балів.