"" - Карл Волох

"" - Карл Волох

Констатувавши, що навіть американська адміністрація відвертається від свого союзника. Зрештою, нічого особливо дивного в цьому немає, адже Байден через події в Ґазі втрачає підтримку не лише мусульманського, а свого чорного виборця, без чого виграти вибори кандидат від демократів категорично не може.

Тому, він вимагає різкого зменшення присутності ЦАГАЛ у секторі й усіма силами перешкоджає початку військової операції в Рафіяху - останньому непідконтрольному місті в Ґазі, в тунелях якого переховуються керівники військового крила ХАМАС й утримують понад 130 ізраїльських заручників.

Найцікавіше, це тло, на якому проходять ці політичні ігри. В головній лікарні сектору за вчора під час спеціальної операції взяли в полон (або знищили) понад 500 бойовиків Ісламського джігаду та ХАМАСу (бої продовжуються). Примітно, що ізраїльським військовим довелося під час цього бою обладнати в іншому корпусі приймальне відділення лікарні й перевести туди понад 200 хворих цивільних. Але світ продовжує звертати увагу лише на страждання мирного арабського населення.

П.С. Апропо мирне населення. 71 відсоток підтримує різню 07.10 і всі дії ХАМАС. А ви, мабуть, думали, що московити єдині невиліковні потвори на землі?