Сніжана Єгорова розповіла, чому чоловіки стають "маминими синочками"

Сніжана Єгорова розповіла, чому чоловіки стають "маминими синочками"

Ведуча поділилася своєю думкою щодо поведінки чоловіка у стосунках. Акторка, ведуча та багатодітна мама Сніжана Єгорова, яка невдовзі вдруге стане бабусею, розповіла, як жінка має ставитися до чоловіка. На думку Єгорової, жінка взагалі не повинна нічого вкладати у чоловіка. Натомість, впевнена Сніжана, чоловік повинен вирішувати жіночі проблеми, а не створювати їх

"Жінка взагалі нічого не повинна вкладати в чоловіка. Це протиприродно. Просто у неї існує генетична потреба відчувати до чоловіка, майбутнього батька своїх дітей материнські почуття. І чоловіки на цих нереалізованих почуттях прокочуються від однієї зупинки до іншої, "зайці, які їдуть в чужому тролейбусі, поки їх не спіймають на гарячому". Чоловік повинен вирішувати проблеми жінки, а не створювати їй їх. А оскільки основна маса чоловіків вихована в жіночому оточенні, то і взаємини зі світом, по суті, вони будують, як мамині синочки", - сказала Єгорова в інтерв'ю глянцю Viva.

Стосовно того, чи не боїться Сніжана своїми словами зруйнувати стосунки інших, ведуча відповіла, що "вони вже й так давно зруйновані" "По-перше, сім'ї вже давно розколоті. Повісити на мене цю провину - це занадто концептуально. Моє завдання полягає в тому, щоб спробувати це змінити. Ми давно живемо в доктрині війни статей. Жінка і чоловік - два воїна, що відстоюють свої позиції ... Стінка на стінку. Єдине місце, де вони періодично домовляються про перемир'я, - це ліжко, секс. Це і є ознаки середньовічного свідомості. Але ми повинні коли-небудь подолати цей бар'єр, тому що в цивілізованих країнах чоловік і жінка давно перетворилися в партнерів для створення третього простору, території дитинства", - наголосила ведуча.

Нагадаємо, у лютому Сніжана Єгорова офційно розлучилася із Мухарським. Зірка не планує відкликати претензій стосовно виплати аліментів.
Джерело