"Сумрак" спрогнозував, коли Донбас попроситься в Україну

"Сумрак" спрогнозував, коли Донбас попроситься в Україну

Герой України, генерал-майор Ігор Гордійчук запропонував боротися з російським окупантом американськими методами. Про це він повідомив в інтерв'ю ТСН.

Зараз, на думку героя, світ робить правильні кроки стосовно Росії і переконаний, що незабаром люди на Донбасі самі захочуть бути з Україною.

"Вони прийдуть самі, щойно закінчаться гроші у "Імперії зла", нічого не треба брати силою. Вся політика, яка зараз робиться щодо Росії – дуже і дуже правильна. Санкції і утиски… Наше завдання прости мати базу даних, в кого на руках немає крові", - каже герой.

Також він переконаний, що проти Росії потрібно застосовувати методи боротьби, які вплинули на розпад Радянського союзу. "Санкції діють, стратегії військові… Я коли навчався в США, ми вивчали таке поняття як операція "Анаконда". Анаконда – це змія, яка не кусає, вона обвиває і стискає, позбавляє кисню.

Так для "Імперії зла" ринок їхніх природніх ресурсів обрізати, обрізати… Як було з Радянським союзом. Думаю, так буде і зараз з "путінською імперією".

От тоді вони припинять постачати боєприпаси і Донбас буде до нас проситися. Так може бути і з Кримом, тільки трошки пізніше", – переконаний генерал-майор.

А до того часу потрібно наполягати на дотриманні Мінських угод, зазначив він.

 "Щоб закінчити з війною, однозначно потрібна витримка, щоб ми не піддавались на провокації.

Треба наполягати на виконанні Мінських угод – відведення зброї, закриття кордонів, тоді вже можна розбиратися з виборами, амністією", –каже Гордійчук.

Повна версія інтерв’ю легендарного "Сумрака"