"Життєве кредо" - Маson Lemberg

"Життєве кредо" - Маson Lemberg

Зайшов почитати новини, а стрічка перетворилася на хейт-шоу "Антибур'яна".

Але до чого тут Бур'яна?

Бур'яна - це типова бичка з типової совєцької сім'ї. В такій типовій савєцькій сім'ї батьки Бур'яни за півсвині влаштували Бур'яну на "державну роботу" в Міністерство оборони.

По-перше: тому що через совєцький спосіб мислення державна робота - це "стабільно".

По-друге: тому що ніхто Бур'яну на іншу оплачувану роботу не взяв би через низькі інтелектуальні здібності.

Ну і як годиться, совєцькі батьки Бур'яни настановили, що по совецьким традиціям, для успіху на роботі треба лизати жопєндру начальству і виконувати всьо, що хоче начальство.

Так би Бур'яна і працювала до пенсії фахівцем 2-ї категорії десь в Міністерстві оборони, зализуючи до смерті анус начальника отдєла, якби не переворот інших совєцьких мальчіков совєцькіх батьків.

І результати цього перевороту (як і 100 років тому Ленінського перевороту) вимагали нових облич пролетаріату. І Бур'яні випадковим чином пощастило стати одним з таких їбальніків.

Почастило, знову з таки не завдяки якимось конструктивним чи креативним рисам, а завдяки рабській послушності, покірності та безініціативності в поєднанні з совковим стуканням та жополизанням.

Але її суть, її роль і її функції не змінилися: лизати жопєндру начальству і бути послушною в усьому. Це життєве кредо.

І вона цим живе і буде керуватись цим, навіть йдучи проти суспільства, будучи посмішищем чи ворогом людям. Тому що усвідомлює втятим інтелектом, що інших шансів на добре життя не буде мати ніколи. Тому вона і буде виконувати роль Чечетова при модерновому Януковичі.

Веду до того, що це все зовсім не її особиста ініціатива. І кілька днів тому ішак з Абхазії мекав те ж саме.

За висерами Бур'яни захований мужній совєцький хлопчик з цокабчими сталевими яйками. Заховався і мовчить, породжуючи цей конфлікт. І вирішення цього конфлікту, або його поглиблення в ньому, а не в Бур'яні.