"Святе повітря" у банках "впарюють" киянам

"Святе повітря" у банках "впарюють" киянам

У столицю завезли свіжу партію повітря з чоловічого монастиря. Півлітрова банка "святого повітря" коштує лише 15 гривень.

Як виявилось, це зовсім не жарти. Поблизу парку Шевченка стоїть черга до цієї "чудо-палатки" з банками. Про це написав помічник голови комітету з прав людини Богдан Глоба в соціальній мережі facebook.

"Ну, думаю, мабуть консервація чи що (хоча місце дивне), підбігаю, а там ікони стоять в палатці. Виявилось черга стоїть за повітрям із чоловічого монастиря. Ну ладно б, ще сльози монахів продавали – їх втирати можна, з повітрям шо роблять? Інгаляції?", - йдеться в повідомленні.

Нагадуємо, іноземець опівночі пограбував столичний супермаркет. Він виніс з магазину цілу сумку побутової хімії. Інцидент стався в Голосіївському районі.

Про пограбування повідомили охорона магазину і побігла за грабіжником. Правоохоронцям вдалося зловити злодія. Вони побачили погоню, коли їхали на виклик, але грабіжник не збирався здаватися без опору. Він почав бійку з поліцейськими, але його спритно "скрутили".

Джерело