Тип стосунків, що веде до щасливого шлюбу

Тип стосунків, що веде до щасливого шлюбу

Британські експерти з питань сім’ї розповіли, які відносини ведуть до міцного і щасливого шлюбу.

За твердженням фахівців, існує всього чотири типи стосунків і тільки один є підставою для створення по-справжньому міцної сім’ї, пише The Daily Mail. За їх словами, майбутнє щастя пари в першу чергу залежить від того, як вони ставляться один до одного.

Перший тип. Нестабільний

Експерти називають такі відносини драматичними. Пара не відчуває особливої прихильності один до одного та бажає проводити більше часу окремо. Як кажуть експерти, така напруженість у стосунках і небажання повністю віддаватися партнеру рідко призводить до весілля, але якщо пара одружується – розлучення неминуче.

Другий тип. Експресивний

Такі пари часто сваряться і влаштовують скандали, але при цьому відчувають прихильність один до одного. Як кажуть фахівці, такі своєрідні відносини можуть стати основою для створення сім’ї, але наскільки міцним буде союз з роками – виключно індивідуально.

Третій тип. Соціальний

Як кажуть експерти, такі пари часто виставляють своє особисте життя на показ: статуси і фотографії у соцмережах грають для них чималу роль. У даному випадку, люди зберігають відносини, коли друзі і родичі позитивно відгукуються про їхній союз, але з появою негативу – можуть прийняти рішення розірвати стосунки. Але, незважаючи на залежність від чужої думки, такі пари часто мають щасливе майбутнє.

Четвертий тип. Партнерський

Дослідники називають цей тип відносин найміцнішим. Такі пари часто проводять час разом, завжди беруть до уваги потреби та бажання один одного, а також мають однакові погляди на життя. За словами фахівців, саме такі стосунки найбільш міцні і стають підставою для створення щасливої родини.