Трюки від Google

Трюки від Google

Хто з вас знає, як можна за допомогою Google пограти в конструктор Lego? А ось ще 16 трюків, про які ви, мабуть, навіть не здогадувалися.

1. Перекладати можна не тільки тексти, але й намальовані символи

lifter.com.ua

У Google Translate можна не тільки за допомогою клавіатури вводити готові символи, але й вручну малювати їх. Наприклад, китайські ієрогліфи або якісь спеціальні позначення, які ви бачите під час прогулянок незнайомою країною.

2. Можна порівняти калорійність своїх улюблених страв
lifter.com.ua

Якщо ви введете в Google [їжа] [vs] [їжа], то зможете порівняти поживну цінність двох різних продуктів, причому в деталях – від калорій, до кількості магнію (Працює в англомовній версії).

3. Встановіть таймер
lifter.com.ua

Просто набираєте в пошуковому рядку кількість хвилин або годин у вільній формі, а потім –timer. Зворотний відлік почався. А якщо ви часом вийде, браузер “задзвонить”. Ідеально підходить для тих випадків, коли ви сидите за комп’ютером і одночасно щось закипає на кухні. (Працює в англомовній версії)

4. Як розділити рахунок і розрахувати чайові
lifter.com.ua

Як розділити в ресторані рахунок на компанію друзів? А як правильно вирахувати чайові? Просто введіть у Google “tip calculator“. Потім введіть суму рахунку. Позначте відсоток чайових, який ви хочете залишити. А потім вкажіть кількість людей, що сидять за столом. Легко! (Працює в англомовній версії)

5. Дізнатися, наскільки популярні були в різний час різні слова і вирази
lifter.com.ua

Зайдіть сюди. Тут ви можете шукати потрібне слово серед 5 млн книг, опублікованих в період з 1800 по 2008 роки. Статистика допоможе вам дізнатися, як часто ті чи інші слова використовувалися в різні періоди історії літератури. Наприклад, ви дізнаєтеся, що в 1830-х “слони” були популярнішими ніж “кішки”. (Української мови немає)

6. Пограйте в Зергів
lifter.com.ua

Наберіть в пошуковому рядку zerg rush. Знищуйте буковки O перш, ніж вони знищать іншу частину сторінки. І не доводьте справу до судом у пальцях!

7. Знайдіть та безкоштовно завантажте будь-які шрифти, які вам необхідні
lifter.com.ua

Заходьте в Google Fonts і обираєте той, що вам подобається. Все абсолютно безкоштовно. Можете завантажити їх собі на комп’ютер або зробити один з них шрифтом за замовчуванням у браузері.

8. Дізнайтеся, як вимовляється будь-яке величезне число
lifter.com.ua

Можна вводити до 12 цифр. Працює тільки у випадку з english.

9. Як розпланувати все своє весілля
lifter.com.ua

Так, в арсеналі Google є навіть весільний планувальник. Він допоможе вам переконатися, що всі запрошення відправлені, всі страви замовлені, а бюджет дотриманий. Потім можна ще помістити сюди фото і розповсюдити їх поміж всіх гостей. І все буде зберігатися на одному сайті.

10. Як легко дізнатися розклад всіх футбольних матчів на тиждень
lifter.com.ua

Просто введіть у Google назву футбольної ліги у вигляді абревіатури. Розклад на тиждень з’явиться моментально.

11. Як пограти в легендарну гру Atari Breakout
lifter.com.ua

Просто введіть “Atari Breakout” в розділі Google “Картинки”. І на найближчу годину вас буде доволі важко знайти.

12. Перегляньте колекції всіх галерей мистецтв з усього світу
lifter.com.ua

Є такий проект – Google Art. Тут можна подивитися супер-якісні фотографії будь-якого художнього витвору, що знаходиться в одній з 600 найкрутіших галерей усього світу. Навіщо виходити з дому, щоби насолодитися мистецтвом?

13. Перегляньте всі “дудли”, коли-небудь створені в Google
lifter.com.ua

Зайдіть на Google.com. Натисніть “мені пощастить“. І отримаєте доступ до них всіх, включно з легендарним Pac-man.

14. Дослідіть Всесвіт
lifter.com.ua

Google Sky збирає фотографії, зроблені за допомогою телескопа Хаббл і супутників NASA. З їх допомогою можна проникнути у найвіддаленіші куточки нашого Всесвіту – в інші галактики за мільйони світлових років від Землі. А ще тут є один крутий подкаст на тему космосу і трохи астрології.

15. Здійсніть подорож через Середзем’я
lifter.com.ua

Цей неймовірний інтерактивний сайт теж був створений Google. Він дозволяє “побувати” у всіх районах Середзем’я, де відбувалися битви та інші знакові події за участю ваших улюблених персонажів “Хоббіта” і “Володаря кілець”. Цю карту можна досліджувати годинами!

16. Грайте в Lego
lifter.com.ua

Відчуйте себе знову дитиною на ще одному сервісі від Google – на сайті buildwithchrome.com. Тут можна створити віртуальні моделі будь-якої конструкції, яку можна відтворити за допомогою реального конструктора Lego. А ще можна насолодитися чудовими роботами інших майстрів. Серед них є як прості муляри, а так і академіки архітектури.