Коли ви бачите зараз усе те, що коїть "русский мир", згадуйте діяння засновника цього "мира" - Павло Бондаренко

Коли ви бачите зараз усе те, що коїть "русский мир", згадуйте діяння засновника цього "мира" - Павло Бондаренко

За словами московського історика Василя Ключевського "В особі князя Андрія великорос вперше виступав на історичну сцену..."(с)

І як же виступив "перший русскій" князь Володимирський Андрій Боголюбський?

Почав він з крадіжки. Коли його батько, Юрій Долгорукий захопив Київ, то посадив Андрія, як свого спадкоємця, князювати у Вишгороді. Проте тому на Руси не подобалоя - він любив рідне Залісся і тамтешній народ: мордву, мурому, черемисів, мєря, чудь та інших подібних.

Тому він з Вишгорода втік. Але пред тим обікрав його. Таємно, вночі, як розбійник, вкрав з одного із вишгородських храмів чудодійну ікону, з якою і рвонув додому. Потім московські літописці, виправдовуючи злочин цього покидька, вигадали цілу казку про те, як сама ікона хотіла, аби її вкрали. І як сама Богородиця нібито наснилася Боголюбському і наказала побудувати на Заліссі ціле місто для зберігання краденої ікони.

До слова, у кримінальному світі крадіжка з церкви є наймерзеннішим злочином поряд із згвалтуванням і карається відповідним чином.

Тепер Вишгородська ікона називається Володимирською і є найбільшою "святинею" "русского мира". Зберігаєтьс в Третьковській галереї.

А вже після смерті Юрія Долгорукого, в березні 1169 року Андрій Боголюбський здійснив ще один небачений звірячий злочин. Він прийшов з цілою коаліцією князів під Київ, приступом взяв його й віддав своїм військам на розграбування, чого до того ніколи не траплялося - в ході міжусобиць князі часто захоплювали головне місто Руси, але ніколи не грабували ні його, ні мешканців.

Протягом трьох днів люди Боголюбського нищили Київ. Винесли все з церков: ризи, ікони, хрести, дзвони. Святу Софію Київську розграбуали нарівні з іншими храмами. Мешканців міста теж грабували й убивали.

Зрештою, своїми жорстокими витівками Боголюбський спровокував проти себе змову власних бояр і був ними убитий у своїй резиденції Боголюбове біля Володимира. Три дні провалялося його тіло просто неба, пока йшло пограбування князівського майна - так народ "любив" свого князя.

І коли ви бачите зараз усе те, що коїть "русский мир", згадуйте діяння засновника цього "мира".

До слова: близько 1702 року Боголюбського за наказом ще одного звіра на троні - Петра І "Антихриста" було канонізовано й він став святим благовірним. Це про мораль московських батюшок.

А ось так Боголюбський виглядав. Реконструкцію проводив знаменитий радянський антрополог Михайло Герасимов. Перед вами типовий монголоїд. Бо і матір Боголюбського, і баба, і прабаба були половчанками. Утім, "русский мир" стоїть не лише на грабунках та убивствах, але й на брехні. Тому 2007 року за наказом "згори" облик Боголюбського трохи "підправили" й оголосили, що він був європеоїдом.