У Харкові пройде V Етап чемпіонату України з акробатичного рок-н-роллу

У Харкові пройде V Етап чемпіонату України з акробатичного рок-н-роллу

V Етап чемпіонату України з акробатичного рок-н-роллу і бугі-вугі пройде 28 листопада в Палаці студентів Національного технічного університету «ХПІ» (вул. Пушкінська, 79/1), передає city.kharkov.ua.

У турнірі візьмуть участь понад 250 спортсменів із різних міст України. Харківську область представлять наступні клуби: «Саміт», «Наталі Черних», «Сенат», «Рапід» і «Гранд». На турнірі буде розіграно 11 комплектів медалей.

Початок денної частини змагань - об 11:00, фіналів - о 17:00. Відвідати заходи можуть усі бажаючі.

Як повідомили організатори, мета проведення цього турніру - популяризація спорту і акробатичного рок-н-ролу в Харкові і Україні, залучення людей до здорового способу життя, а також зміцнення дружніх стосунків між спортсменами з різних міст України. Трунір проводиться в рамках реалізації міської комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки.

Організатори змагань - Федерація акробатичного рок-н-ролу України, Харківська міська федерація акробатичного рок-н-ролу за підтримки управління з питань фізичної культури та спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради.