У Харкові відбувся третій пробіг серії змагань «Kharkiv Grand Prix»

У Харкові відбувся третій пробіг серії змагань «Kharkiv Grand Prix»

Третій пробіг серії змагань «Kharkiv Grand Prix» - «City Run» - пройшов сьогодні, 31 жовтня, в Харкові, передає city.kharkov.ua.

 Як розповів директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Олексій Чубаров, всього у пробігу зареєструвалися і взяли участь 220 чоловік. Маршрут забігу пролягав по пр. Леніна. Для цього була виділена одна сторона проспекту довжиною 2,5 км. Спортсмени подолали дистанцію 10 км, зробивши повних два кола.

Стартували і фінішували учасники «City Run» на пр. Леніна, навпроти Харківського національного медичного університету, розверталися - навпроти готелю «Національ».

 У рамках ІІІ пробігу «Kharkiv Grand Prix» пройшов забіг на 2,5 км для дітей та на 5 км для студентів - «Halloween Run».

 У дитячому забігу взяли участь діти у вікових групах: до 10 років, 11-13 років, 14-15 років, 16-17 років. Переможці та призери у вікових групах були нагороджені дипломами.

 Також в забігу взяли участь студенти харківських вишів.

 За результатами серії «Kharkiv Grand Prix» абсолютним переможцем став переможець змагань минулого року Андрій Дещенко.

 Зазначимо, «Kharkiv Grand Prix» - серія змагань, яка складається з трьох етапів: «Kharkiv Trail» - пробіг з елементами важкопрохідні (піщані і грязьові ділянки, спуски і підйоми), «Night Run» - нічний пробіг з ліхтариками на голові, «City Run »- 10- кілометровий пробіг центральними вулицями Харкова.