У Києві вже демонтовано 15 нелегальних газових заправок

У Києві вже демонтовано 15 нелегальних газових заправок

У Києві вже демонтовано 15 нелегальних газових комплексів. Столична влада продовжуватиме зносити ці небезпечні об’єкти. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час звіту за рік діяльності на посаді, передає УНН з посиланням на прес-службу КМДА.

“Одним з головних завдань нашої команди була і буде безпека киян! Ще два роки тому незаконні газові заправки "кришувалися“" київськими чиновниками і кожен день ставили під загрозу життя киян. Наша команда почала зносити ці небезпечні об’єкти. Сьогодні прибрали з вулиць міста 15 нелегальних газових комплекси. І, повірте, це тільки початок!” — наголосив В.Кличко.

Він також відзначив, що зовнішній вигляд Києва спотворює стихійна торгівля і незаконні МАФи. Водночас столична влада системно і послідовно очищує місто від нелегальних кіосків, незважаючи на шалений опір “МАФовиків”. “Ми вже прибрали 4000 МАФів і продовжуємо це робити. У цій боротьбі ми стикаємося з жорстким опором криміналітету, який блокує роботу, загрожує співробітникам комунальних служб. Не так давно спалили евакуатор нашого підрядника. Але нас це не зупинить. Ми наведемо порядок!” — підкреслив Київський міський голова.

Мер зауважив, що в столиці є багато підприємців, які хочуть працювати офіційно і чесно. “Якщо в минулому році надходження до бюджету від пайової участі становили 20 млн грн то сьогодні вони зросли до 68 млн грн”, — сказав В.Кличко.