У Лондоні діаспора зацькувала Парубія

У Лондоні діаспора зацькувала Парубія

23 жовтня перший заступник Голови Верховної Ради України Андрій Парубій зустрівся з представниками української діаспори у Лондоні. На зустріч прийшло кілька десятків людей - активістів, волонтерів, які допомагають військовим, пораненим та родинам Героїв Небесної сотні.

Зустріч була досить емоційною, особливо після того, як заговорили про АТО і події на Майдані.

Посеред виступу слово взяла місцева активістка Уляна Палюх-Замасло "Андрію, пам'ятаєте, люди із самооборони Майдану, після закінчення всіх подій, одразу пішли в АТО. За моїми даними в Україні зараз сидить більше політв'язнів, ніж за часів Януковича, а ви про це мовчите ".

Після цих слів зал вибухнув оплесками. "Як ви смієте говорити" ми ", коли" вони "сидять В жахливих умовах, без доказів Їх нищили в добровольчих батальйонах, не давали їсти а на засіданнях постійно міняються прокурори.." - Продовжила активістка.

Парубій терпляче вислухав запитання від жінки. Але не всім у залі сподобався її виступ.

У залі активісти тримали кілька плакатів з написами "Ми прийшли вас бити за Порошенка, за Яценюка, за Авакова", "Хто розстріляв Небесну сотню?" та інші.

Андрій Парубій поїхав до Лондона з робочим візитом, де зустрівся з колишнім генсеком НАТО лордом Робертсоном, а також з іншими політичними діячами Великобританії.