У Мелітополі міліціонери знешкодили гранату, закріплену на дверях житлового помешкання

Фахівці-вибухотехніки знешкодили бойову гранату «Ф-1».

Невідомий зловмисник закріпив її на вхідних дверях квартири одного з мешканців Мелітополя, прикривши боєприпас траурним вінком.

28 квітня 2015 р. о 15:10 до Мелітопольського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на вхідних дверях однієї з квартир по вул. 30-річчя Перемоги закріплено траурний вінок, під яким сховано невідомий предмет. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Під вінком міліціонери виявили гранату «Ф-1» сучасного виробництва, повідомляє прес-служба ГУМВС України в Запорізькій області.

Гранату було знешкоджено працівниками вибухотехнічної служби ГУМВС області. Санкція згаданої статті передбачає до семи років позбавлення волі. 

Власник квартири – 33-річний місцевий підприємець. До речі, це вже не перше кримінальне правопорушення, скоєне відносно нього та його майна. Як вже повідомлялося раніше, в ніч на 17 квітня поточного року невідомим зловмисником було підпалено два його автомобілі «Фольксваген»,припарковані у дворі будинку.Гранату було знешкоджено працівниками вибухотехнічної служби ГУМВС області. Відомості того ж дня внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами). Санкція згаданої статті передбачає до семи років позбавлення волі. Хід розслідування взято на контроль керівництвом ГУМВС України в Запорізькій області.