У Полтавській області у військовому авто вибухнули боєприпаси

У Полтавській області у військовому авто вибухнули боєприпаси

На місці події загиблих та травмованих немає.

24 червня о 00:51 в Полтавському районі на 336 км автодороги Київ-Харків під час руху в автомобілі Краз, який належить Національній гвардії України, виникла пожежа, внаслідок чого стався вибух боєприпасів. До місця пожежі направлено 5 од. техніки та 35 чол. особового складу підрозділів ДСНС, служби взаємодії: швидкої медичної допомоги, ДАІ, УМВС, СБУ, прокуратура, військова служба правопорядку. На місці працює штаб з ліквідації надзвичайної події на чолі з т.в.о. начальника ГУ ДСНС України в Полтавській області Геннадієм Броваром, передає прес-служба.

Станом на 05 год. 00 хв. 24 червня 2015 року слідчою групою УМВС України у Полтавській області розпочато слідчі дії по встановленню обставин виникнення даної події. Проводиться визначення можливої зони розлітання артилерійських снарядів.

Для забезпечення протипожежного стану залучена 1 од. техніки та 6 чол. особового складу ГУ ДСНС України у Полтавській області.

Після проведення слідчих дій групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Полтавській області в кількості 6 чол. проводитиметься обстеження прилеглої території, розбивка на сектори місць виявлення боєприпасів та виконання робіт по їх знешкодженню.