У світі набирає популярності міжнародний флеш-моб «United Ukraine»

У світі набирає популярності міжнародний флеш-моб «United Ukraine»

11 січня 2016 року стартував міжнародний флеш-моб на підтримку єдності України «United Ukraine». Флеш-моб присвячений Дню Соборності України, який відзначається 22 січня. Організовують флеш-моб Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Батьківщина Молода» та Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій (СКУМО).

«Мета «United Ukraine» – показати що люди в Україні та багатьох країнах за її межами не байдужі до нашої держави та підтримують її єдність. Це особливо важливо у важкі часи війни на сході України та інформаційної війни проти України у світі. Ми хочемо вкотре усім довести та звернути увагу на те що Україна єдина і неподільна» – поділився координатор флеш-мобу Олексій Захарченко.

Організатори розраховують, що цього року до флеш-мобу долучаться учасники з близько 40 країн світу та 100 міст України. Нагадаємо, що у 2015 році участь у акції взяли представники 30-ти країн світу та 83-х міст України.

Офіційна сторінка флеш-мобу «United Ukraine» на Facebook де публікуються усі фото учасників за посиланням – http://www.facebook.com/events/173320139693993/

Щоб долучитися до флеш-мобу необхідно виконати наступні дії:

1) Роздрукувати або намалювати постер формату А4 з гаслом акції українською («Україна Єдина») чи англійською («United Ukraine»). Завантажити постери в гарній якості можна за посиланням – http://www.ex.ua/97336624.

2) Зробити фото/селфі з постером. Фото має бути горизонтальним і на ньому має бути одна людина. Бажано робити фото на фоні відомих місць у ваших містах.

3) Опублікувати фото/селфі на офіційній сторінці флеш-мобу http://www.facebook.com/events/173320139693993, а також на своїх сторінках в соцмережах, обов’язково вказавши хештег #UnitedUkraine, країну та місто, де зроблено фото. Наприклад: Донецьк, Україна #UnitedUkraine або Berlin, Germany #UnitedUkraine.

4) Надіслати фото в гарній якості (для друку) на електронну пошту [email protected]
22 січня 2016 року молоді активісти проведуть флеш-моб на Софіївській площі у Києві, на якому презентують журналістам та громадськості роздруковані фото з учасниками акції з різних країн світу та міст України.

Источник: Український погляд