Українка з Торонто здобула перемогу на конкурсі краси у Домінікані

Українка з Торонто здобула перемогу на конкурсі краси у Домінікані

У Домініканській Республіці відбувся щорічний конкурс Miss Tourism Intercontinental 2016. Перемогу на престижному міжнародному конкурсі здобула Анна Фірман, львів’янка, котра зараз проживає у Торонто. Вона з гордістю представляла Україну у номінаціях "Національний костюм", "Міс фотогенічність", "Міс талант", "Найкращий дизайнерський стрій" і "Міс креативний морський образ". Про це пише meest-online.com.

Анна Фірман здобула перемогу у чотирьох з п’яти номінацій, а на гранд-фіналі конкурсу дівчина була нагороджена цьогорічним титулом «Міс Туризм Інтерконтинент» і завоювала головну корону конкурсу краси. Наша красуня представила суддям неймовірно цікаву розповідь про українську культуру, в якій розказала про наші багаті традиції та стародавню історію, а також наголосила на найпопулярніших українських місцях, які захоплюють туристів.

«Це були п’ять днів важкої праці, — зазначає Анна, — кожен день був розписаний по хвилинах, насичений заняттями з хореографії, постановками сценічних образів, інтелектуальними вікторинами, офіційними інтерв’ю з суддями, культурними подіями та довгогодинними репетиціями до фінального виступу. Я дуже переживала, але вірила у свою перемогу. Вважаю, що Україна заслуговує займати достойне місце у сучасному світі туризму».

Незабаром Анна поїде до Туреччини представляти Україну на Всесвітньому конкурсі краси.

Miss Tourism Intercontinental об’єднує представників широкого кола співтовариств і культур із усього світу. Цього року делегати зібрались у Пунта-Кані — найрозмаїтішому в культурному стосунку місті Домініканської Республіки — щоб розділити спільні цінності та сприяти розвитку міжнародної дружби та взаєморозуміння.