Українська влада та суспільство налаштовані на позитивну динаміку розвитку відносин з Туреччиною, – Семерак

Українська влада та суспільство налаштовані на позитивну динаміку розвитку відносин з Туреччиною, – Семерак

Сучасна українська влада і громада разом налаштовані на позитивну динаміку розвитку відносин з Туреччиною, - говорить міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак, повідомляють "Спектр Новини" із посиланням на "112 Україна" .

Чиновник, говорячи про перспективи співпраці України і Туреччини сказав: "Я впевнений, що Україна "приречена" на розвиток взаємин та кооперації з Туреччиною. Зрештою, навіть сьогоднішні коментарі в ефірі каналу звучали від людей, які поверталися звідти, їдуть туди, кажуть про те, що, незважаючи на ті події, які відбуваються в Туреччині, громадяни України не вірять у позитивні відносини з Туреччиною".

Семерак додав: "У нас є величезний потенціал як економічно, так і величезний потенціал, який пов'язаний з перспективою європейського вибору. Я думаю, ті заяви, які зробив сьогодні президент України, і підтримало Міністерство закордонних справ, говорить про те, що сучасна українська влада і громада разом налаштовані на позитивну динаміку розвитку відносин з Туреччиною".

Нагадаємо, Україна підтримує демократично обраного президента і уряд Туреччини. Президент України Петро Порошенко доручив МЗС подбати про наших громадян на турецькій території.