Український мультсеріал покажуть у США та Канаді

Український мультсеріал покажуть у США та Канаді

Американська компанія NCircle Entertainment придбала цифрові права на всі три сезони дитячого анімаційного 3D-серіалу "Ескімоска" виробництва студії "Анімаград". Про це йдеться на сайті кінокомпанії Film.UA Group.

Мульсеріал запустять на різних цифрових платформах, його зможуть подивитися глядачі з США та Канади.



Раніше телевізійні права на третій сезон "Ескімоски придбали в Індонезії і Шрі Ланці. Українці можуть з квітня побачити його на каналі "1+1".

Мультсеріал розповідає про пригоди маленької Ескімоски, її родини та друзів, які живуть у Арктиці. Ескімоска рибалить у маленькій бухті зі своїми друзями Розумником, Громилою та домашнім улюбленцем Оленем. Герої мультфільму спілкуються між собою мовою жестів, міміки і звуків, яка є зрозумілою в усьому світі без перекладу.

Перший сезон серіалу "Ескімоска" було створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Виробництвом проекту займалась ТОВ "Кіностудія дитячих та юнацьких фільмів ім. О. О. Ханжонкова".

Починаючи з другого сезону, виробництвом мультсеріалу займається студія "Анімаград" компанії Film.UA. Повідомлялося, що продакшн створить ще щонайменше три нових сезони "Ескімоски".