В.Брежнєва придбала нерухомість у Києві

В.Брежнєва придбала нерухомість у Києві

Екс-"ВІА Гра", співачка, акторка і новоспечена дружина композитора і продюсера Костянтина Меладзе Віра Брежнєва перед весіллям придбала ще одну нерухомість у Києві.

Як стало відомо сайту ТСН.uа, в серпні цього року Брежнєва прикупила собі приміщення на вулиці Воздвиженській, площа якого приблизно складає 80 квадратних метрів. Як нам вдалося дізнатися, приміщення нежитлове і розраховане на офіс. Поки що воно порожнє. Цілком можливо, зовсім скоро Брежнєва відкриє там якийсь свій "жіночий" бізнес, про який давно мріяла.

Зазначимо, що в 2012 році неподалік від цього приміщення Віра купила квартиру. В пентхаусі на четвертому поверсі, звідки відкривається мальовничий вид на Андріївський узвіз, приблизно 80 кв. м. Коштували такі елітні апартаменти немало - приблизно 350 тисяч доларів. Через декілька місяців того ж року Віра розширила житлоплощу, купивши квартиру в сусідньому будинку, площа якої становить близько 120 кв. м.

Нагадаємо, в минулий четвер, 22 жовтня, Віра Брежнєва вийшла заміж за Костянтина Меладзе. Пара обмінялася клятвами в Італії, в курортному містечку Форте-дей-Мармі. Перші фото і відео з весілля потрапили до редакції ТСН.uа
expres.ua