В Єгипті загинула українка

У Єгипті загинула 26-річна українка.

У Шарм-ель-Шейху вона їхала в маршрутці, там у неї виникла суперечка з місцевим єгиптянином. Після того вона випала з автобуса, йдеться у сюжеті ТСН.

У Єгипті Юлія робила масажі. Це був її перший вихідний. 

Того дня поверталася після пляжу, їхала в маршрутці. Водій розповідав поліції, що в автобусі вона гучно сварилася з місцевим єгиптянином. І після цього дівчина відкрила двері й викинулася з маршрутки, яка рухалася зі швидкістю 80 кілометрів за годину. "Вона взагалі не могла цього зробити, вона життєрадісна, весела, нормальна людина, яка хоче жити, у якої плани. Вона мені кожну хвилину відправляла фотографії - вона на пляжі, відпочиває", - розповідає Олена Лоточинська, мама загиблої. Мама дівчини прилетіла до Єгипту, щойно це сталося. Звісно вона не вірить у версію, що її донька сама могла викинутися з автобуса. Підозрює, що єгиптянин, із яким була сварка, виштовхнув її. "Я не знаю, чи це був удар залізним предметом по голові або її виштовхнули з маршрутки і вона вдарилася, я не можу зрозуміти, тому що свідків як таких немає, показання дає тільки водій", - каже Олена Лоточинська. У 26-річної Юлії шість переломів та тріщини голови, крововилив у мозок. На третю добу в реанімації їй стало гірше - з'явилася пухлина, яка тисла на мозок. Дівчина тиждень не приходила до тями. Коли ТСН записувала інтервью з її мамою, дівчина була ще жива. Через півгодини вона померла. 

На лікування Олена Павлівна витратила вже всі можливі кошти. Влізла в борг на 17 тисяч долларів. А ще потрібні гроші на транспортування тіла дочки. Міністрство закордонних справ обіцяє вести переговори щодо зменшення оплати боргу за лікування Юлії. Чи допоможе міністерство в транспортуванні тіла дівчини до України, невідомо.