В Україні готувався замах на Порошенка і військовий переворот — Мельничук

В Україні готувався замах на Порошенка і військовий переворот — Мельничук

Мельничук заявив, що має відеодокази щодо незаконного вивезення зброї з зони АТО та підготовки замаху на президента України.

Із зони антитерористичної операції вивозилася зброя для організації в Україні військового перевороту і замаху на життя президента України Петра Порошенка, повідомив народний депутат Сергій Мельничук під час засідання Регламентного комітету парламенту, повідомляє ГС.

Народний депутат заявив, що має відеодокази щодо незаконного вивезення зброї з зони АТО та підготовки замаху на президента України.

У зв'язку з цим він наполягав на участі в засіданні комітету представників Міністерства внутрішніх справ і Служби безпеки України.

«Я був готовий вже сьогодні відповідати на будь-яке питання Комітету та Генеральної прокуратури», — зазначив Мельничук. Але, на жаль, представники МВС та ГПУ на засідання не з'явилися.

Наприкінці травня Генеральна прокуратура звернулася до Верховної Ради з проханням зняти з Мельничука депутатську недоторканність. У ГПУ вважають, що Мельничук торік організував з підлеглих йому бійців батальйону «Айдар» злочинну озброєну групу.