Вночі бойовики 37 разів порушили режим припинення вогню

Вночі бойовики 37 разів порушили режим припинення вогню

З 21 години, 3 липня, протягом двох годин, бойовики піддали обстрілам мінами калібру 120-мм позиції сил АТО поблизу населеного пункту Новотошківське. О 22-й, протягом години, з цієї ж зброї було обстріляно Новгородське, повідомляє прес-центр АТО.

"Також російсько-терористичні війська провокували обстрілами захисників України в районах населених пунктів Станиця Луганська, Мар’їнка, Красногорівка, Майорськ, Розсадки, Троїцьке. 

Найгарячіше було поблизу населеного пункту Опитне. Наших бійців там постійно турбували обстрілами з різних видів зброї та снайпер. З 20.40 в районі населеного пункту Піски проросійські окупанти обстріляли позиції сил АТО з БМП. Вогневі точки противника було оперативно подавлено не забороненим Мінськими домовленостями озброєнням.

О 17.10 в районі населеного пункту Щастя відбулося бойове зіткнення сил АТО з диверсійно-розвідувальною групою проросійських окупантів. Українські військові змусили противника накивати п’ятами.

З нуля годин до 6-ї ранку сьогодні, 4 липня, проросійські бандформування продовжили порушувати Мінські домовленості.

Двічі зі 120-мм мінометів обстріляні позиції сил АТО в районі населеного пункту Кримське. Тричі окупанти вели вогонь по позиціях сил АТО в районі Новотошківського. Зокрема, з танку, 120-мм мінометів, 122-мм гармат та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.