Водіям нагадали, як треба їздити в сніг та дощ

Водіям нагадали, як треба їздити в сніг та дощ

Передає "Спектр Новини" із посиланням на прес-службу управління ДАІ в Харківській області. В Україні спостерігається поступове погіршення погодних умов: дощ, мокрий сніг, сильний вітер.

За повідомленням Гідрометцентру найближчими днями в східних областях очікується дощ, місцями сильний, з мокрим снігом.

Зважаючи на несприятливі погодні умови, автовласникам нагадали про особливості експлуатації транспортних засобів у осінньо-зимовий період.

"Вирушаючи в дорогу, перевірте технічний стан авто, зверніть особливу увагу на стан зовнішніх світлових приладів транспортних засобів, склоочисників, обігрівачів салону. Не забувайте про встановлення на своїх автомобілях шин з зимовим малюнком протектору, подбайте про запас палива", - звернулись ДАІшники до водіїв.

Також у ДАІ нагадали про необхідність дотримуватись правил дорожнього руху: не перевищувати швидкість, користуватись пасками безпеки, дотримуватись безпечної дистанції та правил паркування.

"За різкого погіршення погодних умов, по можливості утримайтеся від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані. Якщо ж все ж таки виїхати вкрай необхідно, будьте особливо уважними та обережними за кермом", - додали в ДАІ.