Ворожіння по руці: який він у коханні?

Ворожіння по руці: який він у коханні?

Хіроманти вірять, що вже на першому побаченні можна зрозуміти, як людина виявляє себе в любові.
Досить ненароком подивитися на його праву долоню. Або ліву, якщо він лівша.

Відшукай там лінію, яка проходить під пальцями від зовнішнього краю долоні. Саме вона тобі все і розповість!

У тихому болоті чорти водяться

Лінія майже ідеально пряма

Твій можливий обранець дуже любить мовчки страждати. Ні, страждати, може, й не любить, але мовчки – його девіз.

Ти все повинна сама помітити. Ти все повинна сама зрозуміти. Тим часом він себе накручує. У його глибокій мовчазній душі, як у тому тихому болоті, чорти водять хоровод.

Ще до тих пір, коли ви зустрінетеся вдруге, він подумки з тобою посвариться, помириться, дуже драматично посвариться, дуже романтично помириться, піде в ченці, піде з ченців, наколеться серцем на трояндовий кущ, заведе трьох дітей і навіть ляже з тобою під один могильний камінь.

А при зустрічі скаже: -Е … Привіт. І, дуже може бути, більше нічого й не скаже. Аж до того моменту, який він вважатиме відповідним для того, щоб влаштувати сеанс раптового сексу, назавжди піти від безсердечної тебе або, навпаки, запропонувати тобі руку і серце.

Я подарую тобі зірку!

Лінія помітно закруглюється на кінці

Він не з тих, хто стане приховувати свої почуття до тебе. Він з тих, хто організовує низку романтичних побачень, набитих кліше.

Але, як не дивно, ці кліше у нього завжди йдуть виключно від чистого серця. У період залицяння ти будеш почувати себе богинею.

Він розсиплеться в мільйонах компліментів. Він буде дзвонити і писати SMS . Загалом, вважай що тисяча маленьких милих подарунків тобі забезпечена.

Тільки одна маленька неприємність. Бути його фатальною пристрастю або любов’ю життя, скажімо так, важкувато.

На відміну від першого типу, твоя усмішка не стане його найбільшим святом, що б він не говорив.

А сварка з тобою не впишеться в його уявлення про катастрофи. Там, де перший тип буде два тижні ходити з надламом і хвилюванням в душі, другий дуже швидко заспокоїться, відновить рівновагу і піде далі.

Може бути, і від тебе.