WOG відкриває АЗК нового формату

WOG відкриває АЗК нового формату

Ще більше якісного пального. WOG розширює мережу автозаправних комплексів в різних регіонах країни. Цього разу у столиці на Дніпровській набережній відкрито новий АЗК розширеного формату з WOG-кафе і WOG-маркетом. Водночас тут можуть заправлятись 16 авто, передає 24tv.ua.

Всі наші АЗК будуть будуватися саме в такому великому форматі з повноцінним WOG-кафе, з повноцінним WOG-маркетом, де людина купить основний набір продуктів і товарів додому. Це магазин зручних покупок. Ми намагаємось надати клієнту максимальний комфорт в обмежену кількість часу, - відзначив Сергій Корецький, генеральний директор ТОВ "ВОГ РІТЕЙЛ".

Окрім вже традиційних бургерів, хот-догів та смачної кави, тут, у просторому та затишному WOG-кафе, клієнти можуть замовити ще й гарячий обід. А завдяки оновленому мобільному додатку WOG-Прайд всі покупки можна зробити швидше та дешевше. Для клієнтів працює система бонусів.

Відтепер заправитися найякіснішим пальним та спробувати найкавовішу каву зможуть мешканців Березняків - по дорозі на роботу чи з роботи. На такому розширеному АЗК це буде зручно і легко.