"З першого разу не повірили. А зараз..." - Денис П'ятигорец

"З першого разу не повірили. А зараз..." - Денис П'ятигорец

Ось це я вчора весь вечір та всю ніч читав в мережі. І як швидко підхопили такі точні та на стільки близькі нам всім тези. Бо ж ми ще добре пам’ятаємо, як все це відбувалося на Майдані. І тому так швидко репости розбіглися по ФБ.

Силовики на БТРах зі стріляниною здійснили силовий (пробачте за тавтологію) розгін «редуту»! Блокувальників жорстко побили. Розбиті голови. Їх доправили до райвідділку, де продовжують бити. Це повторення подій на Майдані. Влада йде шляхом Януковича. Пси Авакова. Зрада! МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!

Але чомусь ніхто особливо не репостив слова екс-бійця «Донбасу» Дмитра Різниченка, який писав про те, що блокадникам пропонують гроші. Пропонує Семен. І платить зі своєї фірми «Донбас-Безпека». Ніхто особливо не репостнув слова Дмитра про те, що Семен всіх розвів, що він всіх кине, як тільки запахне смаженим, як він це вже не раз робив.

Ну і ось маємо – Семена дійсно не було. В мережі він писав про те, що їде на редут, їде до ментів, їде до інших редутів, а в результаті чувак засвітився на прес-поінті за 1000 км. від редутів чи райвідділку із затриманими блокадниками. І щоб ми з вами особливо не замислювалися, чого це так – нам знову розповідали про «понівечених» блокадників, БТРи та бєспрєдєл.

Але!

А де відео з БТРами? Де відео, на якому б’ють блокадників? Нема. Натомість є відос якоїсь дєвочкі, якій чемно але голосно кажуть відійти за автобус, а вона продовжує за кадром волати про зраду, описуючи в голос те, що є, а головне, чого немає на відео.

Вночі блокадників випускають. І… і де фото розбитих голів та скалічених блокадників. Семен по запарі виставив кілька фоток, на яких 4-5 блокадників живісінькі та неушкоджені. Але чекайте, ще не вечір – будуть заяви про «струс мозку», який не можна побачити візувально. Тільки є одна проблема – справа в тім, що всіх блокадників в поліції ретельно обстежили та сфотаграфували, щоб довести відсутність побоїв. І я не здивуюсь, якщо незабаром ці фото потраплять до мережі. І ніхто не буде робити МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ. Кричати «ЗРАДА» або говорити, що погарячкували та не розібралися в ситуації. Бо то так не цікаво…

Ну і наостанок, відео з зізнаннями одного з затриманих.


Людина «авторітетна» в плані відсиджених років. Але я не хочу, щоб це відео розглядалося як кліше для всіх учасників блокади. Багато хто там дійсно з ідейних міркувань. Це відео – це просто чергове підтвердження того, що не треба кидатися на гасла, а треба думати головою.

P.S. На фото «побиті» блокадники зі сторінки Семена



Денис Пятигорец