За добу бойовики 28 разів обстріляли сили АТО, - прес-центр

За добу бойовики 28 разів обстріляли сили АТО, - прес-центр

Злочинці активно застосовували міномети калібру 120 міліметрів, чим грубо порушували Мінські домовленості, повідомляє ipress.ua.

"На Донеччині продовжувалася ескалація обстрілів з боку бандформувань по позиціях українських військ в районі населеного пункту Піски, де злочинці сім разів вели вогонь із мінометів, у тому числі чотири рази – із 120-міліметрових, а також провели обстріли із танку, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

У відомстві також додають, що двічі бойовики спрямовували мінометний вогонь по українських військах поблизу селища Чермалик, один раз – неподалік Гранітного.

"Із зенітної установки і кулеметів злочинці обстріляли командно-спостережний пункт сил АТО в районі Авдіївки, а із автоматичних гранатометів і стрілецької зброї – позиції в районі населених пунктів Широкине, Опитне, Майорськ, Ленінське, Троїцьке та шахти Дутівська", - інформує прес-центр АТО.

"На Луганщині противник тричі провів обстріли наших позицій неподалік населеного пункту Кримське.
Обстрілів населених пунктів не відбулося. 
Водночас, підрозділи протиповітряної оборони Збройних Сил України двічі – на Луганщині і на Донеччині - зафіксували прольоти розвідувальних безпілотників противника", - резюмують у відомстві.

Нагадаємо, що штаб АТО повідомляв про те, що за минулу добу унаслідок обстрілів терористів загинули шестеро українських військових, ще 12 отримали поранення.