За добу бойовики 54 рази обстріляли позиції українських військ, зокрема із забороненого озброєння

За добу бойовики 54 рази обстріляли позиції українських військ, зокрема із забороненого озброєння

До опівночі бойовики ще понад 30 разів порушили умови припинення вогню на різних ділянках лінії розмежування сторін - йдеться у повідомленні прес-центру АТО.
Загалом минулої доби бандити 54 рази обстріляли позиції українських військ, зокрема із забороненого озброєння.

Знову під вогнем опинились Піски та Мар’їнка, що неподалік окупованого Донецька. Загарбники гатили із мінометів різних калібрів та гранатометів. На цьому ж напрямку зі 122-мм гаубиць також було обстріляно Первомайське, а з мінометів калібру 120 мм – Славне й Тарамчук.

На Луганщині, застосовуючи міномети, ПТРК, стрілецьку зброю та гранатомети, кремлівські найманці вдарили по Новотошківському, Станиці Луганській, Кримському та Золотому.

В районі Маріуполя танки й міномети проросійських бандформувань гатили по Старогнатівці. А близько опівночі злочинці нанесли артилерійській удар з потужних гаубиць калібру 122 та 152 мм по околицях Бердянського. Водночас, порушуючи власні обіцянки про демілітаризацію, бойовики самопроголошених псевдогеоутворень й далі б’ють по Широкиному.

З початку цієї доби НЗФ ще 10 разів обстріляли наші позиції. Сили АТО, в свою чергу, дають бойовикам адекватну та ефективну відповідь, застосовуючи незаборонене домовленостями озброєння.