Жители 16 населенных пунктов в Харьковской области уже неделю ждут электричество

Жители 16 населенных пунктов в Харьковской области уже неделю  ждут электричество

Відбулося засідання постійної комісії Харківської обласної ради з питань екології, надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків. Про це повідомляє "Спектр Новости"  з посиланням на сайт обласної ради.

Серед питань порядку денного депутати заслухали інформацію начальника Головного управління ДСНС у Харківській області Олександра Волобуєва щодо ліквідації наслідків складних погодних умов на території Харківської області станом на 08.12.2015 року.

За його словами, в ніч на 2 грудня відбулося знеструмлення 52 населених пунктів Харківщини, частково знеструмлено 19, повалено понад 1200 дерев, ускладнено рух на автошляхах регіону, знеструмлено 120 шкіл та 91 дитячий садок.

В Державну службу з надзвичайних ситуацій надійшло 3 403 виклики щодо надання допомоги населенню внаслідок негоди. Для ліквідації наслідків складних погодних умов залучено 89 бригад обленерго, 122 одиниці техніки, 393 чоловік; від житлово-комунального сервісу та аварійних служб – 110 од.техніки, 1,5 тис.чол.; 1 тис. курсантів військових навчальних закладів тощо.

На сьогодні у Вовчанському, Харківському, Нововодолазькому та Зміївському районах області знеструмленими повністю залишаються 16 населених пунктів та 46 частково.