Як почати заробляти за допомогою смартфона

Як почати заробляти за допомогою смартфона

Сьогодні складно знайти людину, яка не могла б похвалитися мобільним телефоном, і не хотіла би поліпшити свій матеріальний стан в умовах економічної кризи.

5 ідей, які при наявності смартфона і доступу в Інтернет,  забезпечать вам непоганий заробіток.

Знімати все, що відбувається навколо

Дуже часто ми стаємо свідками якоїсь цікавої події, і мимоволі починаємо записувати те, що відбувається, на відео. Але такі ролики не принесуть ніякого прибутку, якщо не знати про український проект Mymobstr! Ця програма, розроблена для користувачів Android і iOS, також дозволяє отримувати гроші, знімаючи відео і фото за запитом. Додаток об'єднує потенційних замовників - телевізійні канали, різні медіа-ресурси, і тих, хто знімає цікавий матеріал з місця подій.

Завантаживши і встановивши додаток, можна стежити за запитами на карті або завантажувати власні цікаві відео з метою продажу. "Такса" при цьому залежить від ексклюзивності і попиту на ваші матеріали. І ніяких лімітів! Тим більше, що ця програма створена в Україні і націлена, насамперед на ринок СНД. Щоб заробляти з Mymobstr, потрібно всього лише ваше бажання, смартфон і доступ в Інтернет.

Продавати фотографії

Для цього не потрібен досвід фотографа і професійна зйомка. Безкоштовна програма для користувачів iOS і Android під назвою Foap дозволить перетворити знімки, зроблені на телефон, на вигідну пропозицію для продажу. Як показує практика, продати можна все і без обмежень! Чи то пейзажна фотографія, знімок домашнього вихованця або фото з відпустки. Крім того, програма дозволяє завантажувати скільки завгодно матеріалу. А за кожну продаж ви отримаєте мінімум 5 доларів.

Відповідати на запитання

Завантаживши безкоштовний додаток Ipoll і заповнивши анкету з інформацією, що містить ваше ім'я, адресу, стать, день народження і рід діяльності, також можна заробити "на каву". Суть заробітку через додаток - брати участь в опитуваннях, які відповідають вашому профілю.

За це через програму вам будуть нараховані призові бали, які можуть бути переведені в грошові кошти на рахунок PayPal. Поріг виплати - $35. Легкий заробіток? Так, але тільки для тих, хто знає англійську мову. Крім того, має значення ваше місце розташування. Основна частина опитувань - для громадян США. Але часом Ipoll проводить і міжнародні дослідження.

Економити на покупках

В Америці останнім часом все більшу аудиторію користувачів завойовує додаток Ibotta для Android і Apple. За допомогою цієї програми можна отримати знижки на товари в інтернет-магазинах - Amazon, ITunes і т.д. Заощаджені гроші легко перевести на свій рахунок за допомогою PayPal або ж Venmo. Крім того, збережені кошти також спрацюють як подарункових карт для цілого списку інтернет-магазинів. Додаток стало популярним в Штатах практично миттєво. Залишається сподіватися на те, що і в нашій країні незабаром з'явиться подібне.

Висловити думку

Коментарі в Інтернеті - річ поширена, але мало хто знає, що за них ще й платять. Мова не йде про "проплаченому" думці - тільки ваші власні враження та думки. Компанія з США під назвою Ipsos ініціювала запуск програми "i-Say" (в перекладі - "Я говорю"). Після реєстрації користувач отримує можливість взяти участь в дослідженнях на різні теми. Повідомлення про нові пропозиції приходять на e-mail, також їх можна моніторити самостійно. У середньому користувач отримує близько 8 досліджень щомісяця.