П'ять фруктів для жінок

П'ять фруктів для жінок

Будь-які фрукти для жінок неймовірно корисні, адже вони багаті вітамінами і мінералами, які допомагають нам залишатися не тільки здоровими, а й молодими і красивими. Дуже важливо вживати сезонні фрукти і овочі, які несуть особливу користь для організму.

1. Вчені довели, що одними з найбільш корисних фруктів для жінок є цитрусові, такі як апельсини і грейпфрути. Було доведено, що ці фрукти знижують вірогідність розвитку ішемічного інсульту у представниць прекрасної статі завдяки вмісту в них особливих речовин - флавоноїдів. Так що налягайте на яскраві цитрусові, до того ж у них так багато вітаміну С, незамінного для краси і здоров'я.

2. Абрикоси по праву можна назвати одним з кращих фруктів для жінок, адже завдяки вмісту в абрикосі вітаміну А і ніацину, які роблять волосся блискучим, міцними і шовковистим.

3. Ківі. З віком в організмі жінок сповільнюється процес вироблення колагену, але корисні властивості такого фрукта як ківі прискорять цей процес, допомагаючи прискорити метаболізм і не дозволяючи організму старіти.

4. Гранат - ще один корисний фрукт для жінок. Він продовжує молодість, живить клітини, сприяючи виробленню колагену і еластину, а так само відновлює втрати крові під час місячних.

5. Банан містить вітамін С, що володіє сильною, антиоксидантною дією, вітаміни групи В, вітаміни А і Е, що відповідають за красу жіночої шкіри і волосся. До того ж в банані є речовини, які відповідають за відмінний настрій. Все це робить банан дуже корисним фруктом для жінок.