Сім речей, які жінки ненавидять в чоловіках

Сім речей, які жінки ненавидять в чоловіках

Ви намагаєтеся справити на неї хороше враження, але постійно терпите невдачі? Можливо, ваші зусилля псують деякі з речей, які жінки ненавидять в чоловіках? Ви їх знаєте?

Зазвичай, чоловіки у присутності жінок намагаються поводитися так, щоб не бути повністю відбитими. На жаль, результат часто виявляється зовсім іншим, чим очікується. Це, швидше за все, тому, що ви включаєте у свою поведінку діяльність, яку жінки в чоловіках ненавидять. Журнал Askman склав список основних з них, і ви можете подивитися, чи не торкаються вони і вас.

Ви занадто часто дзвоните їй

Ніщо не "допоможе" вам втратити свою гідність і авторитет так швидко, як частий і наполегливий набір її номера. Ви виглядатимете дивно, залежно, нав'язливо і, рано чи пізно, це, безумовно, почне їй набридати. Такою поведінкою ви втрачаєте свою таємницю і незалежність.

Плачете

Можливо, ви дозволили собі обманутися жінками, що неодноразово заявляють, що усі вони жадають чутливих чоловіків, і виливаєте їй своє серце у супроводі крокодилових сліз при будь-якій виниклій нагоді. Але це не правильно. Часті прояви плачу сприяють тому, що ви виглядаєте надмірно чуйно і зовсім не мужньо. Можливо, жінки і люблять чутливих чоловіків, але ще більше вони хочуть мати поряд з собою когось, хто захищатиме їх і викликатиме сильне враження. І цей чоловік, безумовно, не ниє.

Ви говорите інфантильно

Ви навмисно гаркавите, використовуєте надлишок зменшувальних слів. Чи потрібно говорити більше? Дитяча мова придатна тільки для дітей, так що не використайте її.

Ви занадто м'які

Звичайно, ви дозволяєте їй вибрати фільм, який вона хоче бачити. Але, якщо ви дивитеся "Вічну любов" вже в десятий раз цього місяця, попри те, що терпіти не можете мильних опер, у вас є проблеми. Якщо ви не можете висловити і застосувати свою думку, вона ніколи не зможе оцінити вас достатньою мірою.

Ви прислуговуєте їй

Зрозуміло, що ви повинні допомогти їй надіти пальто або відсунути стілець від столу, коли вона сідати, але принцип, що ви прислуговуєте їй більше, ніж вона вам, не принесе хороших плодів. Пам'ятайте, що жінка шукає у вас партнера, а не слугу.

Ви занадто часто проявляєте свою любов

Зрозуміло, що ваша партнерка, час від часу, буде рада, якщо ви повідомите її про свої високі почуття. Але якщо в повітрі літають подібні сповіді кожні п'ять хвилин, швидше за все, вони почнуть їй набридати. Попри те, що ваші визнання, найближчим часом, втратять свою ефективність.

Постійно говорите

Можливо, ви відмінний оратор і любите поговорити, але ви зобов'язані уміти також слухати і, принаймні, іноді мовчати. Крім того, жінки сприймають балакучість, як якість, несумісну з мужністю.