Бабусині страви: "Фрикадельки з індички"

Бабусині страви: "Фрикадельки з індички"

Інгредієнти:

  • філе індички - 500 г
  • білий хліб - 100 г
  • цибуля - 1 шт.
  • морква - 1 шт
  • часник - 2 зубчики
  • яйця - 1 шт
  • тертий сир - 50 г
  • сухий базилік, сухий орегано, свіжа петрушка або кріп - за смаком
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком

  • Спосіб приготування:

    1. Філе індички та хліб пропустити через м’ясорубку або подрібнити за допомогою блендера.

    2. Цибулю, моркву і часник очистити і подрібнити. Свіжу зелень дрібно посікти. Змішати всі інгредієнти, з отриманої маси сформувати невеликі кульки.

    3. У сковороді розігріти олію і обсмажити фрикадельки з двох сторін до золотистого кольору.

    4. Потім накрити сковорідку кришкою і дати фрикаделькам трохи потомитися.

    5. Крім того, можна приготувати їх в духовці. Для цього духовку потрібно розігріти до 200 градусів і запікати фрикадельки протягом 15-20 хвилин.

    Подавайте фрикадельки з будь-яким гарніром.