Кіностудія New Line Cinema розробляє ремейк фільму жахів "Жах на вулиці В'язів"

Кіностудія New Line Cinema розробляє ремейк фільму жахів "Жах на вулиці В'язів"

Повідомляє The Wrap, передає gazeta.ua.

Сценарій напише Девід Джонсон, який працював над фільмами жахів "Закляття 2" і "Ходячі мерці". Ймовірно, нова стрічка стане ще одним перезапуском картини 1984 року, але компанія поки не поділилася деталями проекту.

Видання зазначає, що New Line Cinema навряд чи запросить в проект актора Джекі Ерла Хейлі, який зіграв лиходія Фредді Крюгера в стрічці 2010-го року - скоріше за все, компанія пошукає виконавця молодший (Хейлі — 54 роки). Терміни роботи над новим фільмом не уточнюються, дата прем'єри -теж.

New Line Cinema вже намагалася відродити "Жах на вулиці В'язів" в 2010 році. Тоді виробництвом займалася студія Platinum Dunes, а New Line взяла на себе функції продюсера і дистриб'ютора. Стрічка зібрала в прокаті 115 мільйонів доларів при бюджеті в 30 мільйонів, і отримала розгромні відгуки від критиків. Шанувальники теж зустріли ремейк несхвально.

Перший "Жах на вулиці В'язів", що вийшов в 1984-му, став основою великий франшизи, в яку увійшли вісім повнометражних фільмів, книги, комікси та ігри. Майже у всіх картинах образ Крюгера на екрані втілив Роберт Інглунд.