"Дубінський і міжнародна політика України" - Віктор Бобиренко

"Дубінський і міжнародна політика України" - Віктор Бобиренко

Цікава ситуація навколо Дубінського.
З одного боку, в суботу на з’їзді Слуг ці добрі люди залишили Дубінського в керівному органі партії – національній раді громад.
Чим викликали бурю емоцій – ось яка відповідь Слуг - Чемберлену?
Це виглядало як ляпас союзникам і суспільству. Далі піднявся кіпіш, і Зе!команда почала відігрувати. Заявили, що Дубінський зайшов у раду за посадою і його ось-ось почнуть переобирати.
І ось, і сам Дубінський, і Бужанський кричать, що у Дубінського невідомі люди рейдернули обласну організацію партії.
Далі більше. Дубінський дає самому Зеленському ультимативно 24 години, щоб він визначився, з ким він: з легітимною парторганізацією (тобто з ним) чи з рейдерниками (якісь для Дубінського невідомі - насправді Андрій Мотивиловець). Не слабо так, да? Вова – атвєть!
Ну а ми ж в курсі – що Дубінський любіт скорость і різкий, як ірпінське сітро. Але усі ускорєнія йому надаються виключно Ігорем Валерійовичем.
Тобто – ця драчка – це розборка між Коломойським і Зеленським, так треба розуміти? Чи просто треба, щоб так розуміли?
Що типу пани розбираються, а розбори в парторганізації – це українське «чуби тріщать»?
Версія - розборки Зеленський/Колоиойський - у багатьох може вселити надмірний оптимізм. Ось мов, як закусився Найвеличніший з олігархами. Реально віджимає їх від управління і в країні, і в партії. Маладца. Так тримати!
Але тут ми побачили статтю у Washington Post.
І там про те, чому Байден не телефонує Зеленському (а Вова прям співає: «пазвані мнє пазвані»). От навіть без натяків. А конкретно пишуть, чому не дзвонять..
Тому, пишуть в газеті, що Володимир Олександрович має виконати урок. Він має РЕАЛЬНО порвати з Коломойським і підтримати кримінальне обвинувачення проти нього.
Усі смисли розкриті. Давай, визначайся і дій.
Але, я думаю, що це класичний Канзас-сіті шафл.
І нам впарюють гарну постановку.
Показують конфлікт. Показують реальні розбори. Типу Коломойського зачищають.
Я б сценаристам порекомендував ще влаштувати публічну драчку у ВР Дубінського з Андрієм Мотивиловцем (типу новий голова київської організації). Щоб і очки полетіли.
І Дубінський, як Тарзан – б’є себе у груди над поверженим ботаном і привселюдно з’їдає печатку київської обласної організації.
Або дає ляпаса Юрію Костюку з Офісу президента, з яким теж публічно посварився.
Вобщем, картінку треба. Але не мені кварталівцям розказувати.
І тут два в одному. І заходу покажемо, що ми такі да, Ігоря Валерійовича з друзів виписали і прописуємо його в прокуратуру, НАБУ/САП/ВАКС/СБУ.
І піпл «реве та стогне» від зусиль Володимира Олександровича. Бо боротьба з олігархами реально піднімає рейтинги.
Невіруючі принижені.
От тільки, я певен, що у Зе!команди принципова помилка. Вони мабуть думають, що можна боями Дубінського з іншими слугами обійтися, щоб у Держдепі повірили у серйозність намірів Найвеличнішого?
Ніт, Володимире Олександровичу. Тут треба знімати маски і самому тягати за бороду найбородатішого.
Якщо, правда у вас у самого під маскою немає бороди.