"Парад відмазок" - Олександр Карпюк

"Парад відмазок" - Олександр Карпюк

Скажіть, чому більш за все про те що "влада не готувалась" кричать люди які за 9 років так і не дійшли до фронту?

Ну тобто які в мене можуть бути думки, коли я повертаюся додому, і ми пʼємо енергетик з "хлопцями" яким за чи біля 50 років, і вони на фронті, тут.

А потім заходжу в фейсбук, і бачу якийсь хлопець, з NLAW на плечі (чужим, сфотографуватись взяв) ригає в мене на сторінці що влада не готувалась, ось така зрада. Питаю- а ти чого не готувався? Чого не пиийшов воєнкомат? Коли побачиш що в країні війна та проходять вирішальні битви?

Хлопчік зразу же спригує що я зелена шобла та банить мене. Ти диви. Якщо незгодний- то зразу зебіл.

Для розуміння, я не голосував за Зеленського і є його критиком. Це я був тією людиною яка організовувала перший Рух Опору Капітуляції.

Але я не поїхав на шашлики. Я поїхав за своїм військовим квітком в Маріуполь, як резервіст 503 ОБМП.

А ви всі де були? На шашликах?

То ви тоді хто?

Задавати питання владі "чому не готувались" мали право ті, хто бачив війну і та на неї зʼявився. І ще зададуть. Питань вистачає.

Ті хто залишились на шашликах і тепер має думку воють з диванів що влада не готувалась, а вони якби невинні, бо це ж влада, а так би я ухххххх- ви можете хочаб не дратувати цим ниттям?

Це що, гіперкомпенсація? Так чому молодь "за 50" тепер в окопах, а великі патріоти другий рік ноють що влада не готувалась. Другий сука рік.

І при тому що ми зараз живемо на гроші союзників, розповідають що вони бійці економічного іронту.

Так Зеленській до 24 лютого теж був бійцем економічного фронту. Спасав блд економіку та інвестиційний клімат. Спас. Але бачу його батальони досі сидять в резерві, готують економічну атаку.

Я не був на шашликах. Я не голосував за Зеленського. Мені начхати на політику та владу, я воюю за Україну. І для мене є ті хто воює, та ті хто ім допомогає. І так допомогає, що іх вклад дійсно більший, ніж ще один боєць на фронті, а не так щоб мати відмазку.

Все інше- повна херня, щоб не йти воювати в найскладніші для країни часи. Давайте вже називати речі своїми іменами та не перекладати громадянські обовʼязки на владу (яка завжди буде злочинна), а почнете з себе. Якби во всі новостворені бригади прийшли хлопці 20-35 років з нормальною мотивацією, ми б вже в Криму давно були. А по ітогу я приїхавши до Київа, вперше за рік прихожу в спортзал і бачу накачених татуйованих молодиків, такі рекси шо яєбу. Один в якийсь момент мене впізнав, та підійшов спитавши: - Шо там на войнє?

- Тебе там не вистачає- відповідаю йому. Стушевався, відійшов. Теж патріот мабуть. Можливо з тих що мене зебілом в каментах називав. І ніхто за Зеленського не голосував, ніхто.

І так, я розумію що буде зараз в коментарях. Бо наш нарід не любить коли правда очи коле. Зараз буду і зебілом, і ким завгодно. Тільки не захисником, якому подяка, ні, зараз будуть інші наративи від справжніх патріотів. Гіперкомпенсація вона така. Починайте.

P.S. Зразу щоб відповісти по зустрічному питанню про 2014 рік і що я робив тоді.

В воєнкомат я прийшов 24.02. 2014 року. Сам. Пройшов медкомісію. Годен. Не призвали. Чи то тому що діловод по ВУС, чи то тому що просив не вказувати що в мене дві операції на шиї було. Пішов волонтерити. Займався снайперами, в тому числі навчанням. І ці навичкі як ви розумієте я не курсах шиття та кройки отримав. Разом з двома контузіями та похереною спиною. Шлях в 9 років і все тільки для того щоб до мене приходили люди та розповідали як їм влада ці всі роки до війни заважала готуватись. Заїбали.

P.P.S. О, пішов парад відмазок. Кращі люди та патріоти прийшли розповідати чому саме вони воювати не повинні, та за них повинні воювати інші. Які молодці.

І ніт, я не вважаю що всі повинні бути на фронті. Я вважаю що на фронті повинні бути хто повинен, а інші не повинні нити військовим. Бо це дратує. Ото у вас проблеми, яєбу.

Тепер все.