"Прийде весна - саджати будемо" - Джон Сміт

"Прийде весна - саджати будемо" - Джон Сміт

Ну і ну, Арахамія таки визнав, що лише Порошенко фактично врятував нас від капітуляції дебілів, вписавши в Конституцію в 2018 курс в НАТО:

 - "Щоб ми взяли нейтралітет - це була найбільша для росії справа, вони готові були закінчити війну, якщо ми візьмемо, як Фінляндія колись там, нейтралітет і дамо зобов'язання, що ми не будемо вступати до НАТО... Фактично ключовий пункт був цей. Все інше там - косметичні, політичні приправки, типу денацифікація...".

"(чому не погодилися?) Ну, по-перше, для того, щоб на цей пункт погодитися, треба змінювати Конституцію, - наш шлях до НАТО записаний в Конституції."

--

Оце так акробатичне сальто з перевзуванням в повітрі. Порошенко більше не зрадник, а молодець. Уря.

А я от ще пам'ятаю, як Банкова істерила, що Порошенко заважає їй підписати договорняк "Стамбул-1" і намагалася на догоду рускім сформувати у населення думку: наші союзники це наші вороги, лише "курс на НАТО - причина війни".

Речник Банкової Арестович - 18 березня 2022:

- “Порошенко, коли вносив це, то була його особиста передвиборча піар-технологія. Він тоді вже знав, що НАТО нас ніколи не прийме. І зараз не остання доля провини за військову агресію проти України лежить на тих, хто приймав і просував цю норму в Конституцію”.

Сам Зеленський розпочав антинатівську пропаганду:

 - "Щодо НАТО, я до цього питання давно охолов. НАТО нас не приймає. Ми не будемо країною, яка щось випрошує навколішки. І я не буду таким президентом".

Помічник начальніка скрєпок Жовква уже аж 27 червня 2022 року:

 - "Україна не має намірів робити кроки щодо вступу до НАТО".

Ну і Єрмак: цей навіть досі бігає зі своїм мертвонародженим проектом "гарантії безпеки Україні", яким намагається підмінити курс в НАТО.  

-------------

Насправді, Арахамія і тут бреше. Ніякі це не "косметичних пункти".  

Путін цих клоунів нашугав і втягнув у злочин - готування держзради по всім пунктам, а потім зашкварив перед нами.

1) Учасник делегації від України Арестович підтверджував путінські звинувачення: на тих переговорах також узгоджували з ворогом зменшення чисельності ЗСУ:

 - (Ми їм сказали) "250 тисяч - ето всьо, на што ви, рєбята, можете надєяться! Чіслєность украінской армії в мірноє врємя ето как раз 250 тисяч. Ми просто ржалі ім в ліцо! Столько насмєялісь!".(с)

2) Ердоган в березні 2022 повідомив, що "Україна погодилася на компроміс з РФ щодо" 1) відмови від НАТО, 2) рос. мову офіційною в Україні. 3) по по Криму і Донбасу Зеленський "погодився провести референдум".

3) ну а довершує картину, що це не просто було "косметичне базікання" чи "затягування переговорів" (нащо вступати в переговори, щоб їх потім затягувати?), відео Борі Філатова, на якому він здає всю внутрішню кухню готування до злочину :

 - Нє хотєлось би, чтоби ето всьо попало в паблік, но разнимі каналамі на мєня виходят... в общєм поддєржать конфігурацию, фєдєратівную... нє фєдєратівную, отказ от НАТО, отказ от Крима, ...єслі прєзідєнт прімєт такіє рєшенія, мери обложених городов должни (поддєржать). 

Так що "косметичні приправки" ці ніякі не косметичні, а замах на злочин - "державна зрада". Готування до злочину відбувалася організованим злочинним угрупуванням в складі групи осіб. Злочин не вдався лише через рішучий спротив народу України і допомогу союзників:

"приїхав Борис Джонсон до Києва і сказав, що ми взагалі не будемо з ними нічого підписувати – і давайте будемо просто воювати". (с)

Прийде весна - саджати будемо.