"Все як завжди, брак відповідальності" - Юрій Бутусов

"Все як завжди, брак відповідальності" - Юрій Бутусов

Верховний головнокомандувач Володимир Зеленський збрехав щодо забезпечення армії дронами.

Минуло три місяці 2024 року, в якому Зеленський пообіцяв надати у війська 1 мільйон дронів, а потреби сил оборони в fpv-дронах, мавіках, аутелах держава не забезпечує - бригади реально отримують від держави близько 5 відсотків дронів, які використовують.

Мінстратегпром заявив, що за два перших місяці 2024 року випустив 200 тисяч дронів. Де ці дрони - незрозуміло, війська такої кількості fpv від держави не отримали. Складається враження, що суспільство заспокоюють заявами, гроші розкладають по кишенях, а за результат - передачу дронів у бригади, не відповідає ніхто.

Де уся ця Ставка Верховного головнокомандувача?

Чому Зеленський не відповідає за слова?

Де міністр оборони Умеров? Коли треба вирішувати проблеми він завжди скромно мовчить.

Де парламентський контроль Верховної Ради? Чому мовчите? А, Слуги народу лобіюють певні компанії і не збираються піднімати шум?

Все як завжди, брак відповідальності.

Влада повинна їхати на фронт не для чергових фотосесій у військовій формі, а для вирішення проблем! Поки ви там у кабінетах бездарно витрачаєте час та гроші платників податків, йде війна, яку ви зовсім не відчуваєте.

Не вмієте керувати та планувати - віддайте бригадам гроші. Бригади самі куплять, буде зрозуміло хто за це відповідає.

Або поверніть військовий ПДФО місцевим громадам з забовʼязанням купувати на ці гроші дрони та РЕБ, хоч буде з кого спитати військовим.