"Тепер цей чоловік зможе почьотно відпочити за державні гроші на туманному альбіоні" - Mason Lemberg

"Тепер цей чоловік зможе почьотно відпочити за державні гроші на туманному альбіоні" - Mason Lemberg

Прошарений прославлений яйцями по 17 чинуша запам'ятається мені тим що:

- був одним з головних істеричних заперечувачів вторгення на рівні з арахамією. Ця істота навіть вела переговори з "міністром оборони" білоруської СССР і потім хвалилася запевненнями що вторгення з білоруської СССР не буде і навіть планами зустрітися з "колегою".

- просрав всю підготовку до війни, всупереч посадовим обов'язкам не забезпечив армію елементарним: броніками, касками, одягом.

- в перші дні вторгення бігав обніматися з окупантами на КПП між білоруською СССР і тоді окупованими українськими територіями і був причетним до стамбульських злочинних угод зі здачі України.

- роздав мільярди доларів фірмам-одноденкам, які просто їх вкрали.

- виправдовував злочини і державну зраду, що відбулась на Кримському перешийку, стверджуючи що нічого б не змінилось.

- розказував хуїту про супутник притули, який виявив танки ворога в степу на лінії фронту, які наносили вогневі ураження, але їх ніхто не бачив, поки не пролетів супутник)

- натомість розказував, що мавіки це гівно, навіть блокував їх ввезення якийсь час минулого року.

- за всю свою "кар'єру" не замовив жодного крила.

- натомість замовляв яйця по 17 і бульбу по 22 і ще купу всього по космічних цінах.

Українська історія знала і інших подібних: лєбєдєв, саламатін, кузьмук, гриценко, але цей ввійде в історію по особливому. Попередні були відкритими ворогами, всі знали про це. А цей свідомо підривав обороноздатність перед загрозою війни, під час війни, лізучи в кишеню солдату, навіть в тарілку солдату на війні натомість прикриваючи свою "діяльність" постиками аморальних уродів, які виправдовували все це.

Тепер цей чоловік зможе почьотно відпочити за державні гроші а на туманному альбіоні. Навічно. Це одна худобина втекла з накраденим. Накраденим там де не можна красти, тоді коли ти проклятий коли крадеш.

Дякую Воледимире Олександровичу, дуже дякую.