"Реальна оцінка його діяльності" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Реальна оцінка його діяльності" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Центр економічної стратегії повідомив, що в Україну можуть НЕ повернутися 3,3 мільйони біженців. Це аукнеться нашій державі у 7% ВВП. До чого я це пишу?

До того, що пригадайте обіцянки Зеленського під час передвиборчої кампанії - зробити так аби українці поверталися до України. В реальності, як бачимо відбувається навпаки

 Відбувається потужна втеча українців з Батьківщини. Чому?

Тому що хтось хотів "просто перестати стріляти". Тому що хтось "закінчив війну у своїй голові". Тому що хтось шукав мир в очах Путіна. Віддавав Москві Цемаха. Віддавав вагнерівців. Садив генерала Марченка, який врятував Миколаїв. Запускав шатли на Крим, замість будувати на тому напрямку бетонні укріплення і перекидати війська. Хтось закликав готуватися до травневих шашликів, після того як директор ЦРУ особисто закликав готуватися до вторгнення.

А 24 лютого - лише результат. Результат попередньої діяльності. І не виправдаєшся. Порошенко прийняв країну охоплену війною, коли валилося все. Зеленський прийняв країну в стані замороженої війни і реформовану Порошенком. А привів Україну...

В день обрання Зеленського мій рідний Запоріжжя був глибоким тилом. Зараз це прифронтове місто. Відчуваєте різницю?

В Україну можуть не повернутися 3,3 мільйони людей. Серед них - мої гарні знайомі з Харківщини і Запоріжжя, яким уже нема куди повертатися. Їхнє попереднє життя убите військовою навалою. Навалою, про яку Зеленський переконував що її не буде.

Оце - реальна оцінка його діяльності.