"Дебіли завжди обирають собі подібних. Розумні обирають подібних собі" - Борислав Береза

"Дебіли завжди обирають собі подібних. Розумні обирають подібних собі" - Борислав Береза

Кількість та якість представників у ВР залежить від кількості дебілів та розумних у суспільстві.

Дебіли не вміють критично мислити, аналізувати та готові підтримувати будь-яке лайно, яким їх годують ляльководи. Дебіли є у всіх націях, у всіх політичних силах, і присутні серед всіх верств населення. Дебілам завжди легко, тому що вони не мають сумніву у своїй правоті, а їх знання та досвід на рівні мішка картоплі їм не може допомогти. Дебіли завжди ображаються на правду і не роблять роботу над помилками. Дебіли живуть в лайні, не розуміють, що це їх провина, не можуть зрозуміти, що це наслідки їх дій та вибору і люблять звинувачувати всіх навколо окрім себе. Чому, тому що вони невиправні дебіли.

Дебіли підхватують та брехню та несуть її собі подібним. Дебіли судять, а не мислять. Дебіли готові пробачити собі і своїм кумирами все. І чим більше дебілів - тим більша вірогідність, що жити в лайні будуть не лише вони, а і їх діти. Кількість дебілів можна змінити, але це процес еволюційний, а не революційний. Тому потрібен час, просвітництво та бажання змінюватись. Але владі легше керувати та маніпулювати дебілами. Тому, якщо телевізор домінує над книгою, розваги над освітою, бидлячість над моральністю, непотизм над компетентностю, а особисті інтереси над державними, то сподіватися на зменшення кількості дебілів можна лише після того, як зміниться влада і зміниться полярність всього перерахованого вище.

Я міг би написати все це м'ягче, але дебіли все одне б образились, тому называю все своїми словами. Далі, якщо хтось впізнав себе, то можна образитися і написати мені щось погане, а можна зробити надзусилля та спробувати змінитися. Почати можна з роботи над власними помилками. Але якщо їх у вас немає, то ви святий і владі легко керувати та маніпулювати вами. Вибір кожен робить самостійно.