"Звичайний продовжувач комуністичних традицій" - Павло Бондаренко

"Звичайний продовжувач комуністичних традицій" - Павло Бондаренко

В мережу потрапили фото скромного маєтку колишнього головного українського комуніста Петра Симоненка. Лише півтора мільйони доларів десь коштує. Дійсно, нема про що й говорити. Це ж не мільярд, правда? Головне, аби червона ганчірка на стіні...


Особливо порадував туалет. Як за площею, так і за оздобленням. І з красивим видом на пейзажі. Сидиш собі такий, думаєш думу про світле комуністичне майбутнє українського народу й одночасно милуєшся на природу. Дуже, кажуть, думам способствує.

До слова, у нас під Луганськом колишній нардеп-комуніст Спірідон Кілінкаров також собі маєток побудував, як у справжнього олігарха. Якось у пориві відвертості, він зізнався: "До того, як я потрапив до Верховної Ради, не підорзрював, яка багата у нас країна". Зараз у москві служить вірою й правдою...

Власне, комуністи завжди полюбляли царську розкіш. Сам Ленін жив у розкішному маєтку, який раніше належав удові одного з найбагатших капіталістів Росії - Зінаїді Морозовій. Їздив "вождь світового протлетаріату" теж не на аби чому, а на автівках, що належали останньому російському царєві. Штук із 5 їх мав на будь-який смак.

А "залізний" голова страшного ВЧК Фелікс Дзержинський "віджав" для себе розкішний палац золотопромисловця Стахєєва, оздоблений італійським мармуром і коштовним камінням. А під Москвою до послуг головного чекіста був маєток, що раніше належав нафтовому магнату Зубалову. І ще одна "дачка" - маєток багатого поміщика Шліппе. А в Криму на нього завжди чекала персональна дача - знаменитий палац князів Юсупових.

А ви бачили маєтки та палаци Сталіна, Троцького, Свердлова, Калініна, Хрущова, Ворошилова, Коллонтай та інших? А їхні машини, шуби, коштовності?

Так що нема чому дивуватися - Симоненко звичайний продовжувач комуністичних традицій.